Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 7 март

Дневният хороскоп на Серафима за 7 март

Имаш проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес не пропускайте важните срещи, Овни. Ще научите нови неща, които ще ви бъдат от голяма полза в работата. Флиртувайте на воля, ако това ще ви накара да се почувствате по-добре. Бъдете по-решителни и погледнете философски на трудностите, които ви изпраща животът.

Телец

Звездите ви подкрепят, Телци. Денят е подходящ за поставяне на нови цели и приключване с тежки задачи, поети отдавна. Не правете излишни компромиси и не допускайте неуважението в живота си. Стремете се да бъдете в компанията на хора, които ви вдъхновяват.

Близнаци

Бъдете по-търпеливи към близките си, Близнаци, особено към по-възрастните от тях. За да имате душевен комфорт, трябва да цари разбирателство и хармония у дома. От вас зависи дали ще ги осигурите. Поглезете любимия човек – това ще засили романтиката между вас. Планирайте отдавна отлагано пътуване.

Рак

Никой не може да ви отнеме мечтите, Раци. Мечтайте смело за това, което искате, а след това вземете онова, което ви се полага. Не помрачавайте деня си с тъга и носталгия. Изберете компанията на хора с добри сърца.

Лъв

Не взимайте крайни решения, Лъвове. Днес ви се налага да направите важен избор на работното място, обмислете внимателно всичко. Доверете се на вътрешния си глас. Имате нужда да поговорите с някого – направете го. Когато ви мъчат проблеми и въпроси, не се затваряйте в себе си.

Дева

Заемете се сериозно с дневните си ангажименти, Деви. Трябва най-после да приключите с отдавна поетите задачи и да изпълните дадените от вас обещания. Гледайте да си извлечете полза от всичко, с което се захващате днес. В любовта не поставяйте ултиматуми.

Везни

Не рискувайте връзката си с хора, които държат на вас, заради странни приятелства, Везни, колкото и да ви изкушават. Препоръчвам ви днес да се заемете със спокойни занимания. Не е изключено да стигнете до конфликт и да избухнете. Имате нужда от повече почивка.

Скорпион

Противоречия в работата ще ви създадат малко главоболия, но в крайна сметка ще успеете да отстраните всичко онова, което ви пречи. Не се доверявайте на съмнителни хора, ще се опитат да забият нож в гърба ви. Дарете половинката си с много нежност и обич.

Стрелец

Целият ви ден ще е динамичен, Стрелци. С очарователното си поведение ще успеете да привлечете хората на ваша страна. Ще разрешите малък проблем и това допълнително ще озари деня ви. Отдайте се на приятно занимание. Не зарязвайте хобитата си.

С ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК ЛИ СИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

Козирог

Бъдете по-разумни, Козирози. Приключете с актуалните дневни ангажименти. Не взимайте окончателни решения под въздействието на силни емоции. Препоръчително е да отделите време за релакс. Посетете любимо ваше място.

Водолей

Пазете силите си, Водолеи. Понякога давате повече на хората, отколкото заслужават. Работете върху нов проект, там ще постигнете добри резултати. Голяма е вероятността да разрешите личен проблем. Погрижете се за здравето си.

Риби

Доброто, което правите сега, ще ви се върне многократно, Риби. Давате прекрасен пример на хората около вас. Насладете се на позитивните емоции, с които този ден ви дарява. Бъдете по-търпеливи към хора със слаби нерви. В любовта бъдете по-ясни в желанията си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*