Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 6 март

Дневният хороскоп на Серафима за 6 март

Имаш проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Бъдете тактични, Овни, и не се отказвайте от високите цели, които сте си поставили. Денят е прекрасен за планиране на по-дългосрочни ангажименти. Очертава се успешен период, блъскайте смело с рогата и вървете напред. Има хора, които ви причиняват главоболие, стойте далеч от тях! Насочете енергията си към дейности, които ще ви направят по-щастливи.

Телец

Давате всичко от себе си на работното място, Телци. Все пак бъдете сдържани, когато общувате с колегите си – възможно е някои от тях да използват вашите думи срещу вас. В любовта сте се отдали на романтиката и се наслаждавате на красотата на любовта.

ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ ЛЮБОВТА ТИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА! 

Близнаци

Помислете върху идеите, които ви хрумват спонтанно, Близнаци – част от тях може да са печеливши. Периодът е подходящ за стартиране на нещо ново, което ще събуди позаспалата страст във вас. Бъдете упорити, защото често успехът идва на по-късен етап. Не е препоръчително да допускате преумората и стреса в живота си.

Рак

Променете категорично отношението си към хора, които изпиват енергията ви, Раци. Добри сте по душа и това понякога става причина да страдате незаслужено. Не допускайте неуважението в живота си. Нов проект ви вдъхновява и ви дава надежда за по-високо възнаграждение.

Лъв

За да се чувствате комфортно емоционално, вие трябва да правите добри дела. Алтруисти по душа, умеете да карате хората да се чувстват добре само с няколко думи. Трудът ви на работното място ще се възнагради щедро и ще имате мотивация да покорите нови върхове. Напоследък търсите предизвикателства, помислете за евентуална промяна.

Дева

Имате ясни цели, градивни планове, действайте смело! Денят ще ви постави бариери, но вложите ли цялото си сърце и душа, ще получите онова, което най-силно желаете. Бъдете глухи за чуждите намеци, че няма да се справите. Работете с лидери – те ви дърпат напред.

Везни

Днес изгаряте от желание да свършите всичко онова, което сте планирали, Везни. Голяма е вероятността да ви се наложи да направите компромис. Пътят на любовта е доста трънлив за вас – има противоречия, които не ви дават мира. Нападките няма да разрешат проблемите ви, нито пък постоянното отлагане.

С ТОЧНИЯ ЧОВЕК ЛИ СИ? ПИШИ НА СЕРАФИМА И ТЯ ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ! 

Скорпион

Позитивни събития от деня ще повдигнат духа ви, Скорпиони. Печелите доверието на близки и колеги. В работата всичко върви по план, но в любовта има въпроси, на които не може да си отговорите. В крайна сметка никой не може да избяга от Съдбата си – не се тормозете излишно. Съхранете доброто в себе си и защитете принципите си.

Стрелец

Колкото и да ви се иска, Стрелци, няма да успеете да се справите с всички задачи. Денят обаче обещава хубави новини и финансови постъпления. Не обещавайте невъзможни неща, твърде вероятно е да разочаровате хора, които ви имат доверие. Бъдете по-последователни в делата си.

Козирог

Не взимайте прибързани решения, Козирози, и не слагайте всички хора под общ знаменател. Нужно е трезво да оцените всичко, което се случва в живота ви, включително и взаимоотношенията ви с близки и приятели. Внимавайте с хора, които ви обещават бързи пари.

Водолей

Ще ви се наложи да поемете важна отговорност, Водолеи. Този факт ще промени живота ви към добро, но трънлив е пътят, който трябва да изминете. Бъдете по-организирани и по-съсредоточени. Освободете се от всичко, което ви пречи. Обърнете внимание на здравето си, особено на очите.

Риби

Днес ще очаровате околните, Риби. Вие сте толерантни, интелигентни и умеете да изслушвате хората – нещо, което не всеки успява да постигне. Ще завоювате силни позиции на работното място, използвайте разумно енергията си. Пазете се от излишни покупки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*