Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 4 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 4 февруари

Астроложката Серафима дава отговор на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Имате разнообразни идеи, Овни. Кипите от енергия, съсредоточени сте, разпределете разумно времето си. Денят обещава финансови постъпления. Добре е да помислите за здравето си. Елиминирайте съмненията на любовния фронт.

Телец

Днес ще се сблъскате с трудности, но с лекота ще се справите с всички тях. Бъдете по-търпеливи и анализирайте внимателно всичко, което се случва около вас. В кариерата се катерите към нови върхове. Не се доверявайте на такива, които ви обещават лесни пари.

Близнаци

Не отлагайте плановете си, Близнаци. Ще ви струва скъпо, ако го направите. Изненадайте приятно любимия си човек, поглезете го с нещо, което обича. Спортувайте.

Рак

Денят е чудесен – обещава много радости, нови сили и положителна енергия. В живота ви няма място за съжаление и тъга. Има голяма вероятност да сбъднете смела мечта. Нежна и споделена любов.

Лъв

Освен че сте добри по душа, вие сте и страшно умни, Лъвове. Винаги получавате това, което искате, и днес няма да е изключение. Ще постигнете целите си по един или друг начин. В любовта се чудите.

Дева

Концентрирайте се върху ежедневните си задачи и се извинете на хората, които сте наранили. Не се тормозете с негативни мисли – те ви дърпат назад. Дайте старт на нещо ново, което ще ви държи вдъхновени.

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕШ ЗДРАВЕТО, ЩАСТИЕТО И БЛАГОПОЛУЧИЕТО В СВОЯ ЖИВОТ? ЕТО КАК!

Везни

Понякога говорите без да мислите, Везни, и това наранява някои от хората около вас. Обичате да спорите, но не е във ваша полза да го правите днес. Бъдете по-търпеливи и се съсредоточете върху неотложните си ангажименти. В любовта се радвате на градивни емоции.

Скорпион

Възможно е някой да направи опит да ви атакува на работното място. Бъдете внимателни и не се впускайте в спор, не подписвайте договори без предварително да сте ги прочели внимателно. Вечерта ще е спокойна и романтична.

Стрелец

Амбициозни сте, но понякога отлагате всичко прекалено дълго. Бъдете по-сдържани в емоциите си и се постарайте да смъкнете нивата на напрежение. Отдайте се на някое хоби или отидете на любимо място.

ИМАШ ЛИ БЪДЕЩЕ С ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ? ПОПИТАЙ АСТРОЛОЖКАТА СЕРАФИМА СЕГА!

Козирог

Има много голяма вероятност да останете неразбрани днес, Козирози. Препоръчително е да стоите далеч от спорове и хора, които са избухливи. Концентрирайте енергията си върху задачи, които ще ви донесат някаква печалба. Ще получите помощ от приятел.

Водолей

Проблемите, които имате, не бива да ви разочароват, Водолеи. Всеки труден момент ни учи на нещо. Днес четете между редовете. Задължително отделете някакво време за себе си. Помислете какво може да направите за финансовото си състояние.

Риби

Добро начало на седмицата, Риби. Задават се нови възможности, които ще се отразят положително на финансите, но не правете излишни покупки. Имате енергия да приключите с немалко работни ангажименти, но внимавайте да не се преуморите. Направете нещо мило за любимия.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*