Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 3 март

Дневният хороскоп на Серафима за 3 март

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Наближава вашият сезон, Овни, и се чувствате прекрасно. Пролетта винаги ви вдъхновява и ви мотивира да стартирате нови начинания. Обичате да правите промени и вярвате, че най-хубавите неща предстоят. Днес бъдете търпеливи към половинката, очаква повече разбиране от ваша страна.

Телец

Днес се отдайте на релакс и се заредете с енергия за идващата седмица. Планирайте внимателно всичко, каквото трябва да свършите през следващите дни. Започнете с изоставените задачи – те са ви като камък на шията. Радостни моменти в семейството. Нежност в любовта.

Близнаци

Голяма част от Близнаците днес са нервни. Напрежението не ви влияе добре, направете нещо, за да намалите нивата на стрес. Не се опитвайте да помогнете на всички – колкото и да ви се иска, това е невъзможно. Отделете време и за себе си.

Рак

Днес внимавайте какво говорите, Раци. Възможно е да ви разберат погрешно и да нараните човек, който държи на вас. Не се тревожете за малките проблеми, съсредоточете се върху хубавите моменти и целите, които сте си поставили. Съхранете любовта си!

Лъв

Пред вас има предизвикателства, които хем ви плашат, хем ви дават адреналина, от който имате нужда. Не загърбвайте собствените си принципи и не се разпилявайте прекалено. Останете верни на себе си, за да съхраните хармонията в душата си. Позволете на романтиката да влезе в живота ви.

Дева

Бъдете по-последователни на работното си място, Деви. Често ви се случва да зарежете това, което сте започнали – това е загуба на ценна енергия! Изслушайте по-внимателно хората около вас – някои от тях ще ви дадат ценни съвети и идеи. В любовта не бъдете толкова емоционални, забавлявайте се с половинката.

Везни

Ако чакате всичко наготово, вероятно няма да получите онова, което силно искате, Везни. Борете се за мечтите си и не се впускайте в излишни спорове с любимите си хора. Приятни моменти със семейството.

КОГА ЛЮБОВТА ЩЕ ОЗАРИ ЖИВОТА ТИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Скорпион

Свикнали сте да се оправяте сами, но днес позволете на доверени хора да ви помогнат, Скорпиони. Помислете за евентуална промяна на работното място. Дошъл е моментът да поемете допълнителни ангажименти, за да стабилизирате финансовото си състояние. Любовта ви вдъхновява.

Стрелец

Денят е динамичен и ще ви се наложи набързо да вземете няколко важни решения. Тежат ви проблеми, чието разрешаване не бива да отлагате. Бъдете търпеливи и не избухвайте. Приоритетите ви имат нужда от преподреждане.

ИСКАШ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ТЕБ И ЗА ТВОЯ ЛЮБИМ? СВЪРЖИ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Козирог

Хубаво е от време на време да експериментирате и да залагате на нови неща, без значение за какво става въпрос. На работното място използвайте нетрадиционни методи, у дома изненадайте близките си с нещо различно. В любовта съществува риск да ви обвинят в нещо, което не сте направили.

Водолей

Чудесен ден за срещи и планиране, Водолеи. Мислете положително и насочете вниманието си към нови начинания, които ще ви донесат повече пари и удовлетворение. Човек с положение ще ви помогне с идея и връзки. Бъдете малко по-самоуверени!

Риби

Нищожна е вероятността денят ви да протече така, както вие сте го планирали. Приятел, който ви е дал обещание, леко ще ви изнерви. Ще ви се наложи да поемете отговорност за ангажименти, а ви се иска да си починете. Не си губете времето с излишни действия и колебания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*