Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 3 април

Дневният хороскоп на Серафима за 3 април

Имаш проблеми в любовта и работата, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Безсмислените терзания, които имате, Овни, ви спират и ви блокират съзнанието. Имате склонност да драматизирате доста от ситуациите. Дайте си обаче сметка дали това, което определяте за „катастрофа“ сега, ще има за вас толкова голямо значение след 5 или 10 години. Преследвайте целите си и вярвайте в себе си!

Телец

Всички шансове днес са на ваша страна, Телци. Целите, които гоните отдавна, ще ги постигнете без кой знае какви усилия. Лъвската хапка днес е за вас. Не се поддавайте обаче на гнева и на негативните мисли. Отделете време и средства за здравето си.

Близнаци

Днес поискайте прошка от хората, които сте наранили по един или друг начин, Близнаци. Не се впускайте в скандали, а се обадете на приятели, за да им кажете колко държите на тях. Работата днес ще ви донесе слава и пари. Наблегнете на здравословното меню – ден за пречистване.

Рак

Очертава се доста неприятен ден за представителите на зодия Рак. Днес по-скоро ще губите – пари, позиции, здраве. За да не претърпите прекалено големи сътресения, не се поддавайте на провокации и не се впускайте в скандали. Гневът ще ви донесе единствено неприятности.

ИМАШ ПРОБЛЕМИ, КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА РАЗРЕШИШ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА! 

Лъв

Погрижете се да поправите онова, което не ви харесва, Лъвове. Животът е ваш и от вас зависи как ще го изживеете – на какво ще придадете значимост и на какво – не. Ако сте по-хищно настроени, ще постигнете значителни успехи на работното място. Не се предоверявайте на хора от вашия бранш. За добро или лошо, в любовта се очакват известни сътресения.

Дева

Ден, в който ще получите неочаквани атаки от много страни. Самозащитете се и не правете компромиси.

Пиши на Серафима и поискай любовен хороскоп за теб и твоя любим!

Търсете си правата и не позволявайте да ви смачкат по един или друг начин. Борете се със зъби и нокти за това, което искате. Ден на реформи – не гледайте назад, а само напред.

Везни

Големи натоварвания за онези от вас, които са родени във втората декада. Няма да успеете да избягате от конфликтни ситуации. Намалете темпото и бъдете търпеливи към всички хора около вас. Постарайте се да приключите вече започнатото. В любовта проявете повече разбиране.

КАКВИ РЕШЕНИЯ ДА ВЗЕМЕШ В ЛЮБОВТА? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА НА e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

Скорпион

Много хора ще се опитат да атакуват личната ви територия, но вие няма да се поддадете на ударите. Достатъчно сте подготвени и мотивирани да постигнете онова, което искате. Направете нещо, за да внесете повече уют в дома си. Започнете пречистваща диета.

Стрелец

Днес ще сте обект на атаки и това ще ви превърне в хищници. Звездите ви съветват да не взимате важни решения за каквото и да е. Имате подкрепата на семейството си. Бъдете по-отговорни към задачите, които сте поели на работното място.

Козирог

За съжаление днес ще попаднете в агресивна среда и нервите ви ще бъдат опънати до край. Няма да имате желание да направите компромис и така ще нараните много невинни хора. Изисквайте малко по-малко от себе си, нужно е да намалите темпото. Малко повече нежност в любовта ще ви даде хармония и криле.

Водолей

Докато останалите представители на зодиака водят ожесточени битки, при вас е спокойно, Водолеи. Важните решения ще вземете сами и ще приключите навреме с всичко започнато. Предстоят пътувания и срещи с интересни хора.

Риби

Невинаги войната е начин да постигнете онова, към което се стремите. Днес използвайте мирни методи и с любов подхождайте към всичко. Ще видите как слънцето изгрява на вашата улица и всичко, което искате, се случва с лекота. Насочете усилията си към заздравяването на връзките у дома.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*