Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 29 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 29 декември

Астроложката Серафима отговаря на вашите въпроси на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Имате амбицията да приключите с немалко задачи днес. Инатът и желанието ви за работа ще ви помогнат да го направите. Вие винаги сте над нещата, Овни, и се справяте блестящо. Не се впускайте в излишни спорове с колеги и роднини. В любовта се радвате на безоблачно щастие.

Телец

Околните днес ще ви ядосат със своите претенции. Направете това, което вие смятате за добре, и всичко ще бъде наред. Внимавайте с разходите и не харчете за неща, които не ви трябват. Стойте далеч от хора, които се въртят около вас с едничката цел да ви използват. Приятна вечер с любим човек.

Близнаци

Денят ви ще е изпълнен с приятни емоции, Близнаци. Планирате шопинг тур – разходката по магазините ще ви се отрази много добре. Ще получите важна новина от човек, на когото държите. Романтична и хармонична любов.

Рак

Изцяло от вас зависи как ще приключи днешният ден, Раци. Ако имате работа за вършене, действайте! Следобед се отдайте на празничен комфорт и приятни мисли. С половинката има неща, които трябва да изясните час по-скоро – в противен случай рискувате да бъдете разбрани погрешно.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ВИЖ ТУК ===>

Лъв

Обичате успеха и успехът обича вас, Лъвове. Трудите се с желание, не ви липсват и идеи. Напоследък обаче нямате много вдъхновение – ако имате възможност, за малко се откъснете от рутината. Това ще ви се отрази добре. В любовта не всичко е така, както вие искате.

Дева

Ползотворен ден, Деви. Имате подкрепата на звездите и ще получите добри новини, свързани с бизнеса ви. Усещате прилив на енергия и това ви помага. Обърнете внимание на човек, който се нуждае от вас, не подминавайте човешката мъка. Приятна вечер с близки.

Везни

Днес сте малко разсеяни, Везни. Не може да намерите отговори на въпроси, свързани с вашето бъдеще. Не се безпокойте излишно, времето ще го направи вместо вас. Бъдете по-целеустремени и креативни. В любовта бъдете честни и открити!

ЩЕ БЪДАТ ЛИ ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИТЕ В ЛЮБОВТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? РАЗБЕРИ ТУК ===>

Скорпион

Емоциите по-скоро ви пречат, Скорпиони. Опитайте се да погледнете спокойно на нещата и мислете преди всяко действие, особено що се отнася за работата ви. Понякога изпадате в крайности, а това не ви помага в нито един аспект. Обадете се на близък приятел, имате нужда да поговорите с човек, който ви разбира.

Стрелец

Имате вдъхновение, Стрелци. Денят е подходящ за взимане на важни решения. Празничното пазаруване ще ви се отрази добре и ще ви разтовари. Бъдете по-самоуверени и разчитайте на себе си и на най-близките ви хора.

Козирог

Понякога имате лошия навик да обвинявате хора, които нямат никаква вина за нещата, които ви тормозят. Подходете по-разумно и се научете да контролирате емоциите си. Позитивизмът ще ви отвори нови врати и ще се радвате на повече успехи.

Водолей

Нов проект ще ви помогне да реализирате финансовите си цели. Работете усърдно и се доверете на собствените си идеи, защото ви хрумват наистина гениални неща. Отделете и време за релакс в приятна компания. Внимавайте с празничния шопинг!

Риби

Правите равносметка на годината, която си отива. Анализирайте внимателно грешките си, за да не ги допуснете пак. Тези от вас, които искат на всяка цена да подобрят финансовото си състояние, да поискат помощ от дългогодишни приятели. Радостна и хармонична любов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*