Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 28 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 28 януари

Астроложката Серафима помага при разрешаването на важни проблеми с ценни съвети. Свържете се с нея на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес денят ви ще е прекрасен, Овни. Можете да дадете старт на дългосрочни проекти. Заредени сте с позитивни мисли, емоции и чувства – всичко това ви помага както в личен план, така и в професионален. Възможно е да срещнете неразбиране от страна на близки, не бързайте да ги атакувате. Интересно преживяване.

Телец

Ако днес бъдете по-разумни, всичко ще се развие по план, Телци. Сравнително бързо ще намерите отговор на въпросите, които ви вълнуват. Хората около вас са добронамерени, доверете им се. Подходящ ден за започване на диета.

Близнаци

Днес ще ви върви в работата и ще се чувствате удовлетворени. Възможно е кратко пътуване в страната. С повече дисциплина и увереност в собствените сили ще приключите успешно започнатото. Отделете време за спорт или разходка. Предстои запознанство с човек, който ще ви мотивира за духовно развитие.

Рак

Не ви липсва енергия. Хубаво е да я насочите към реализация на идеите ви. Днес ще ви върви във всичко, с което се захванете. С добре обмислени подходи ще продължавате да се катерите по стълбата на успеха. Възможни са пътувания и купони. С партньора взаимоотношенията ви са безоблачни.

Лъв

Днес ще покажете колко силни и умни сте всъщност, Лъвове. Конкуренцията ви няма никакъв шанс. Защитете позицията си по сложни и спорни въпроси, доверете се на собствените си усещания. Някои от вас ще се срещнат със стар приятел, който ще ги вдъхнови. Пазете се от интриги.

ИМАШ ПРОБЛЕМИ В ЛЮБОВТА? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА!

Дева

Трупате активи благодарение на добрите енергии. И в работен, и в личен план днес се чувствате спокойни и радостни. Предстои пътуване и среща с приятели. Организмът ви има нужда от прочистване – заложете на някоя изпробвана диета. Подсилете имунната си система.

Везни

Днес бъдете активни и съсредоточени – само така ще се справите успешно с планираните задачи. Възможно е да не получите разбиране от страна на любими хора. Отделете повече време за половинката и за забавления. Не прекалявайте с алкохола и с тежките храни.

Скорпион

Имате много богато въображение, Скорпиони, използвайте го. Мечтайте по-смело и се борете за осъществяването им. Бъдете в компания на хора, които ви вдъхновяват и ви карат да мислите. Не се страхувайте от предизвикателствата на деня. Парични постъпления.

КАК ДА ПОСТИГНЕШ ГОЛЯМ УСПЕХ В БИЗНЕСА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

Стрелец

Днес ще постигнете значителен напредък в работата си, Стрелци. Някои от вас ще успеят да привлекат енергични хора на своя страна. Бъдете по-весели и по-смели, не си поставяйте ограничения. Всичко, което е направено с любов и позитивна нагласа, ще ви радва дълго време.

Козирог

Днес не бъдете агресивни, Козирози. Използвайте силите си разумно и бъдете по-търпеливи. Близките ви имат нужда от повече обич и разбиране. Скоро ще откриете любовта на живота си, не страдайте – и във вашата душа ще настане пролет. Вълнуващи преживявания.

Водолей

Понякога сте доста хаотични, Водолеи. Бъдете по-подредени, това ще ви спести време, средства и енергия. Възползвайте се от възможностите и се вслушвайте в съветите на хора, които са загрижени за вас. Овладейте емоциите си и не се карайте с половинката си.

Риби

Денят е чудесен за стартиране на нови дейности. Чувствате се уверени в силите си. Потърсете начин за увеличаване на месечните ви приходи. Ще получите ценни съвети от хора от най-близкото ви обкръжение. Любовта ви вдъхновява.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*