Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 27 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 27 декември

Астроложката Серафима може да ти изготви личен хороскоп! Свържи се с нея на e-mail: info@prekrasna.bg или на тел.: 0884 72 88 62

Овен

С инат и креативни идеи достигате нови висоти, Овни. След всеки изминал ден се справяте все по-добре и по-добре с всичко в живота си. Чувствате умора, но отлично знаете какво трябва да направите, за да заредите батериите. Период на възход. В любовта се радвате на спокойствие и разбиране.

Телец

Бъдете внимателни с хора от близкото ви обкръжение. Близки, които ви се пишат големи приятели, ви завиждат и ще се опитат да ви навредят. Днес ще научите важен урок за живота, обърнете внимание на сигналите, които ви изпраща Вселената. Заредете душата си с доза романтика.

Близнаци

Ако има нещо, което да ви дава сили и в най-трудните моменти, то това е любовта. Смятате, че сте намерили своята сродна душа. Човек от семейството ви има нужда от съвет – поговорете с него. Отделете повече време за забавления.

Рак

Много хора се чудят как винаги успявате да се справите с толкова много задачи наведнъж. Истината е, че вие кипите от енергия, особено когато сте щастливи. Денят ви ще бъде ползотворен, а любовта – силна и емоционална.

КАК ДА БЪДЕШ ПО-УСПЕШЕН И НА КАКВО ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕШ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ? ОТГОВОРЪТ НА ТОЗИ ВЪПРОС Е ТУК ===>

Лъв

Имате много смели амбиции, Лъвове, и затова почти винаги успявате. Не се доверявайте сляпо на хора, колкото и близки да са ви те. Винаги имайте едно наум, защото някой ще се опита да ви злепостави. Финансов напредък.

Дева

Приемете нещата и хората такива, каквито са. Това ще ви помогне да видите света от друг ъгъл и дори да изпитате щастие. Не си мъчете съзнанието с маловажни проблеми. Грижете се добре за здравето си, консумирайте повече плодове.

Везни

Чувствате емоционално напрежение и това се отразява на душевната ви хармония. Погледнете трезво и смело на всяка ситуация и ще видите, че нещата не са толкова страшни, колкото изглеждат. Нужно ви е време за релакс и размисъл.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА – БРАК ИЛИ РАЗДЯЛА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА! 

Скорпион

И в професионален, и в личен план всичко ще се подреди така, както вие желаете, Скорпиони. Изгладете взаимоотношенията си с хора, с които сте имали известни дразги. Прекрасен момент за преподреждане на приоритетите. Радостна вечер с половинката.

Стрелец

Ще се запознаете с човек, който в близко бъдеще ще изиграе важна роля в живота ви, Стрелци. Възползвайте се от всяка възможност, която ви се предоставя. Крайно време е да изхвърлите всичко ненужно от живота си. Парични постъпления.

Козирог

Бъдете по-търпеливи днес, Козирози. Тръгнали сте по път, по който ще стигнете до нови успехи. Хора, които ви завиждат, ще направят всичко по силите си, за да се провалите, но вашето постоянство и знания ще ви бъдат от голяма полза. В любовта се радвате на безоблачни дни.

Водолей

Ще получите подкрепа и разбиране от страна на любимия човек. Близки и колеги искат прекалено много от вас, това ви дразни, но не избухвайте. Направете си списък с важните задачи и действайте по него. Важното е вие да сте удовлетворени от себе си в края на деня.

Риби

На моменти сте прекалено чувствителни, Риби. Това може да ви изиграе лоша шега, особено що се отнася за любовните ви взаимоотношения. Предстоят хубави дни и планетите ви закрилят. Благодарете за всичко, което имате, и мечтайте смело за онова, което искате.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*