Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 26 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 26 януари

Астроложката Серафима дава ценни съвети при проблеми. Свържете се с нея на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес сте във вихъра си, Овни, и извличате максимума от всяка една ситуация. Уроците, които ви дава животът, са твърде важни – обърнете им нужното внимание. Не изпадайте в меланхолични настроения, гледайте напред. Приятна среща ще освежи съботата ви.

Телец

Денят е чудесен за срещи с близки, приятели и познати. Заредени сте с много енергия, която ще използвате разумно. Може да се захванете с ново, забавно занимание. Вечерта ще е позитивна и уютна. Не крийте чувствата си.

Близнаци

Имате много планове за днешния ден, но едва ли ще успеете да се справите с всички, защото сте твърде разсеяни. Иска ви се да пътувате повече, не се спирайте. Имате нужда от разнообразие. Към половинката си бъдете по-нежни.

Рак

Очаква ви голяма промяна в личен план, Раци. Ще се отървете от всичко онова, което ви спъва, пречи да се развивате. Разпределете разумно задачите си за деня и си отделете време за повече почивка или любим спорт.

Лъв

Има неизяснени неща в личен план, които ви тормозят. Вместо да се мъчите, подхванете разговор със засегнатите страни. Не реагирайте емоционално и не спорете. Изпитвате голямо желание да направите нещо щуро с любимия, не мислете толкова, действайте!

Дева

Пак сте изправени пред големи предизвикателства, Деви. Бъдете по-доверчиви към близките си и разговаряйте с тях. Само така всички ще разберат какво искате и няма да правят грешни предположения. Не позволявайте обаче да ви манипулират.

Везни

Очертава се динамичен и романтичен ден, Везни. Ще ви се случат интересни неща, насладете се на прекрасните мигове, които Съдбата ви изпраща. Има някаква вероятност хора от близкото ви обкръжение да се опитат да развалят настроението ви, но не им обръщайте внимание. Финансов напредък.

КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ВРЪЗКАТА ТИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

Скорпион

Денят е позитивен и обещаващ, Скорпиони. Нужно е обаче да бъдете по-решителни и смели, особено когато става въпрос за работата ви. Голяма част от вас ще получат заслужена похвала. Все пак отделете няколко часа за релакс или йога. Погрижете се за физическото и душевното си здраве.

Стрелец

Хрумват ви чудесни идеи, Стрелци, възползвайте се от тях. Ще получите подкрепа от страна на близки и колеги. Имате твърде много ангажименти, но кипите от енергия и сте съсредоточени. Покажете на половинката, че няма причина да ви ревнува, любовта ви е чиста като детска сълза.

Козирог

Убедени сте, че всичко, до което се докосвате, се превръща в злато, Козирози. Само от вас зависи колко големи ще бъдат успехите, които ще постигнете през следващите месеци. Не отлагайте разрешаването на малки проблеми, за да не станат прекалено големи. Нова любов.

Водолей

Въпреки че не разполагате с много финансови средства, се чувствате добре и се наслаждавате на живота. Забелязвате всички малки неща, които ви изпълват с радост. Фокусирайте се върху работата си и неотложните ангажименти. Сюрпризирайте приятно половинката.

КОИ СА ВАЖНИТЕ НЕЩА, НА КОИТО ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕШ ВНИМАНИЕ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? РАЗБЕРИ ТУК!

Риби

Днес се отдайте на релакс и приятни емоции. Напоследък чувствате постоянна умора, това е нормално, имайки предвид количеството работа, която вършите. Създайте комфорт, красота и уют в дома си – все неща, които цените. Обърнете внимание на исканията на любимия човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*