Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 26 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 26 декември

Астроложката Серафима отговаря на вашите въпроси на e-mail: info@prekrasna.bg или на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Макар че е празничен ден, вие имате купища ангажименти, Овни. Внимавайте с колко и какви задачи се загърбвате, защото има опасност да не се справите с всички навреме. В любовта се очаква приятна промяна. Съветът ми е да не притискате партньора си за каквото и да било.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? НОВА ВРЪЗКА, РАЗДЯЛА ИЛИ БРАК? ВИЖ ТУК ===>

Телец

Съмнявате се в хора, които преди време сте допуснали до себе си. Искате да разберете кои са зложелателите и да ги изхвърлите от своя живот. Ще се сближите още повече с любимия си и ще имате прекрасни моменти. Ще разберете, че компромисът, който сте направили, е било вярното решение на проблемите.

Близнаци

Не бързайте при взимането на решения, Близнаци. Все още сте празнично настроени, макар вече да изпитвате емоционална преумора. Дайте си повече почивка в днешния ден, за да бъдете в хармония със себе си. Предстои пътуване в страната.

Рак

Ваши близки имат нужда от ценните ви съвети. Ще успеете да им помогнете, а някои от тях ще ги вдъхновите за положителна промяна. Любимият човек е като слънце в студения декемврийски ден и това ви радва безумно много. Романтични мигове и красиви изненади.

Лъв

Ако не искате да се ядосвате, Лъвове, вършете важната си работа сами. Днес критикувате прекалено много себе си – няма причина да го правите. Овладейте емоциите и се насладете на празника. Мечтайте и си поставете нови цели – върхове, към които да се стремите през новата година. Хармония в дома.

ТРЯБВА ЛИ ДА ЗАРЕЖЕШ СЕГАШНАТА СИ РАБОТА И ДА ЗАПОЧНЕШ НОВА? ОТГОВОРЪТ Е ТУК ===>

Дева

Битови проблеми ви мъчат, Деви. Бъдете по-позитивно настроени и с усмивка премахнете всичко онова, което ви пречи. Дайте си повече време за сложните задачи и ако трябва, поискайте помощ от приятели или близки. Не се съмнявайте в чувствата на партньора си.

Везни

Звездите са на ваша страна, Везни, и ви очаква вълнуващ и изпълнен с усмивки ден. Бъдете по-самоуверени и по-креативни. Денят е подходящ за разрешаване на лични проблеми. Не спорете с хората, защото това е загуба на време. Празнувайте и се отдайте на емоциите.

Скорпион

Внимавайте с парите, които разполагате, Скорпиони. Харчете разумно, въпреки че ви се иска да купите още подаръци на близки и приятели. Вече правите равносметка на изминалата година, само не изпадайте в депресия. В любовта се радвате на разбиране и приятни емоции.

Стрелец

Не взимайте решение за голяма промяна, защото вероятността да направите грешка и да се разочаровате е много голяма. Съмнявате се в хора, на които уж държите, и има за какво да го правите. Не давайте и не търсете съвети. Анализирайте внимателно себе си и това, което искате от живота си.

Козирог

Силните емоции ви объркват, Козирози. Бъдете реалисти при поставянето на нови цели. Все още ви е празнично и се радвате на повече свободно време. Възможни са парични постъпления. Незабравими моменти в любовта.

Водолей

Досадните битовизми ви изкарват от релси понякога. Вместо да се ядосвате, Водолеи, направете това, което трябва, а след това се отдайте на любимите си хобита. Създайте настроение и всички около вас ще го оценят. Радостта ви ще се удвои. Имайте едно наум, когато се доверявате на човек от срещуположния пол.

Риби

Днес бъдете по-търпеливи и по-разбрани, Риби. Нямате търпение да приключите с някои задачи, но невинаги нещата се случват на мига и вие го знаете отлично. Имате чудесни идеи – защо не ги реализирате?! Обадете се на хора, с които имате еднакви интереси и си подарете приятна и полезна среща с тях. В любовта сте щастливи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*