Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 25 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 25 януари

Астроложката Серафима помага при разрешаването на важни проблеми с ценни съвети. Свържете се с нея на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Чувствата ви са хаотични, а емоциите пречат на разума, Овни. Изпаднали сте в кариерна експанзия, но това не означава, че трябва да забравите да отделите време и внимание на онези, които ви обичат и подкрепят. Това може да изисква съзнателно усилие, за да направите път и за другите значими в живота си. Добре е да отделите поне минимален размер от времето ви, необходимо за поддържане на вашите взаимоотношения.

Телец

Когато вашата основна цел е професионален напредък, може да бъде доста трудно да не се вълнувате от онова, което касае вашата работа. Обсебени сте от нея. И това води до преумора. Петък е, отпуснете се и направете нещо хубаво за здравето си. Има тенденция към влошаване на вашия физически статус, затова отделете малко време и се погрижете за него.

Близнаци

Просто защото работата е вашият приоритет номер едно в момента, не означава, че тя е единствената ви цел. Имате многолик живот, който включва и време с онези, които ви обичат и подкрепят. Балансът е ключът към успеха, тъй като да се отдавате само на едно нещо, един човек или една дейност определено обезличава. Невинен флирт, пътуване извън града или вечерна веселба определено ще ви освежат и ще ви изпълнят със сили за следващата седмица.

Рак

Спокойна и скучна първа половина на деня, а за някои и още по-скучна втора половина. Напоследък сте забравили да вървите напред, Раци. Нямате основания да се оплаквате, затова вземете живота си в ръце и правете с него каквото искате. Стига сте се съобразявали с другите. Ваши или чужди деца ще ви върнат усмивката и ще насълзят от радост очите ви.

Лъв

С течение на времето романтичните отношения може да не са толкова интензивни, може даже да минат в застой. За съжаление, Лъвове, вашите усилия днес ще бъдат необходими, за да поддържате романтиката в добра кондиция. За да тече гладко любовният ви живот, трябва да се държите като човек, попаднал в любовта. А вие напоследък я пренебрегвате. Днес ви е ден за любов, без значение дали го искате, или не.

КАК ДА ПОСТЪПИШ ПРИ ОПРЕДЕЛЕН ПРОБЛЕМ? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА!

Дева

Не всяко решение, което трябва да направите, идва с времето. Някои решения трябва да се вземат веднага. От време на време ще трябва да направи преценка на действията и да разчитате на инстинктите си, за да стигнете до успешен резултат. Не се плашете от мисълта, че се налага да се направи мигновен избор. Умът ви е остър като бръснач, а и интуицията няма да ви подведе.

Везни

Без значение колко трудно ще стане, без значение колко много ще ви ядосат, днес ще трябва да се въоръжите с търпение. Вземете си и оптимистичната нагласа, за да победите най-обезсърчителните предизвикателства. Добавете позитивност във всичките си взаимоотношения. Това не само ще увеличи шансовете за благоприятен изход, но ще ви спечели и един безкраен брой поддръжници.

Скорпион

Някои решения имат силата да превръщат живота в онова, което вие искате да бъде. Когато става въпрос за вземане на решения, които променят живота, най-добре е да съчетаете логиката с интуицията. Ако се вслушате в онова, което сърцето ви казва, можете да получите напредък или неочакван бонус. Денят ви е белязан от грижата и мислите за нещо важно и съществено.

КАК ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ В ЛЮБОВТА? ВИЖ ТУК! 

Стрелец

С толкова много различни форми на предизвикателства е трудно да останете фокусирани днес. Не забравяйте, че и вие имате цели и отговорности. Незначителни хора ще ви афектират и заради тях ще забравите и пренебрегнете онези, които наистина имат значение за вас. Не се ядосвайте за дреболии.

Козирог

Когато мислите положително, всичко в живота изглежда по-лесно. Една оптимистична перспектива може да привлече не само добро състояние, но и дълга поредица от ентусиазирани поддръжници. Много по-добре е да правите важните неща в живота спокойно и уверено. Изглежда, че Вселената приветства с позитивност и успех онзи, който не се страхува да рискува, и го възнаграждава с допълнителна доза късмет.

Водолей

Водолеи, бъдете внимателни днес. Една незаслужена обида, обвинение или действие могат да развалят настроението ви и да ви тласнат към грешни и необмислени постъпки. Когато работата ви е трудна и виждате единствено някакъв ограничен напредък, може да станете жертва на самосъжаление. Без значение от предизвикателствата пред вас, вие притежавате арсенал от умения и трябва да се справите. Не всичко е толкова черно, колкото изглежда.

Риби

Днес сте обзети от колебания. Трудно може да контролирате реакциите си, затова потърсете начин да се отпуснете. Не позволявайте да ви ядосват. Сложете розовите очила за няколко часа и се изключете от света. Вечерта отделете време и средства, за да се поглезите. Имате нужда от един качествен и дълъг релакс.

ЩЕ ОСЪЩЕСТВИШ ЛИ МЕЧТИТЕ СИ ТАЗИ ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*