Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 23 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 23 декември

Астроложката Серафима отговаря на вашите въпроси! Пишете й на e-mail: [email protected] или й се обадете на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Вярвайте в себе си, Овни! Вие сте лидери по рождение и за вас не съществуват проблеми, а само предизвикателства. Съдбата ви е подготвила приятна изненада. Внимавайте с двуличните хора, които се въртят около вас.

Телец

В днешния ден контролирайте емоциите си, Телци. Не взимайте важни решения, има опасност да допуснете грешка. Възможни са скандали с близки. Подредете добре графика и си подарете релакс с позитивни хора.

Близнаци

Имате доста планове за деня, но няма да успеете да се движите по графика, който сте си начертали. Чувствате умора и имате нужда от свободно време. Вижте се с приятни хора, които не ви натоварват с проблемите си. Внимавайте с шопинга.

Рак

Ревността ви е излишна, Раци. По-добре вземете някакво адекватно решение и си отговорете на въпроса дали човекът до вас е вашият човек. Обърнете внимание на здравето си и избягвайте да консумирате много тежки храни.

Лъв

Отделяте много енергия за работата си, Лъвове. Крайно време е да се поглезите и да си подарите малко заслужена почивка. Сюрпризирайте близки и приятели с малки подаръчета. Много романтични мигове с любимия човек.

КАКВО ТИ Е ПОДГОТВИЛА НОВАТА 2013 ГОДИНА? ВИЖ ТУК ===>

Дева

По природа сте подредени и обичате всичко да си е на мястото. В днешния ден ще планирате някои важни събития. За да не се разочаровате, поставате си реални цели. Близките ви имат нужда от вас и вашето внимание.

Везни

Не ви свърта на едно място, Везни, и има за какво. Днес сте изнервени и обидчиви. Вместо обаче да обвинявате другите за душевното си състояние, анализирайте собствените си постъпки. Възможно е да направите някаква промяна в живота си, но няма гаранция, че нещата ще се получат.

Скорпион

Подредете си приоритетите, само така ще успеете да се справите с всичко навреме. Следвайте интересите си. Любов, която е топлила сърцето ви преди години, събужда нови едмоции във вас. Задайте си въпроса дали си струва и не забравяйте, че хората се променят.

Стрелец

Бъдете над нещата, Стрелци! Другите имат прекалено много очаквания от вас. За да няма разочаровани и обидени, внимавайте на кого какво обещавате. Срещите с позитивни хора ви зареждат. Ново запознанство с интересен човек.

ЩЕ ТИ ВЪРВИ ЛИ В ЛЮБОВТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ОТГОВОРЪТ Е ТУК ===>

Козирог

Нуждаете се от ползотворна почивка, Козирози. Годината беше нелека за вас и заслужавате няколко дни релакс. Отидете на СПА, излезте на шопинг или просто се усамотете с книга в ръка.

Водолей

Някой ще предизвика агресията във вас. Запазете спокойствие и душевна хармония. Обърнете внимание на себе си и на най-близките си. Изяснете всички недоразумения, за да не ви пречат в бъдеще.

Риби

Повечето от вас вече правят равносметка на изминалата година. Със сигурност ще има неща, които няма да ви очароват, но съдбата ви е подготвила приятни емоции. Направете така, че да сте заобиколени от хора, които ви вдъхновяват. Нова любов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*