Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 21 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 21 декември

Питай Серафима за всичко, което те интересува. Свържи се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com 

Овен

Очакват ви големи промени. Всичко, което ви се случва напоследък, е на хубаво. Не забравяйте, че когато една врата се затваря, се отваря друга. Следвайте мечтите си и не се отказвайте, без значение колко ви е трудно. Имате подкрепата на най-близките си хора.

Телец

Имате толкова много задачи за вършене, че усещате как блокирате. Успокойте се и поискайте помощ от близки и колеги. Не отлагайте разговор с половинката – в противен случай рискувате да провалите всичко. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци

Изтощени сте и имате нужда от почивка. Съберете сили и се концентрирайте. Вие сте амбициозни и ще успеете да се справите с всички задачи, без значение колко много и сложни са те. В любовта не взимайте прибързани решения. Помислете добре, преди да направите каквото и да е.

Рак

Вече сте в празнично настроение, Раци. Отдали сте се на шопинг и приятни емоции. В любовта сте на кръстопът и се чудите дали човекът до вас е този, който действително искате да е. Анализирайте внимателно ситуацията и вземете някакво решение.

Лъв

Нуждаете се от кардинална промяна, за да продължите с усмивка напред. Помислете какво може да промените в живота си и го направете. Разходка или екскурзия с любими хора ще ви се отрази добре. Романтично настроени сте.

Дева

Искате да работите, а близки и роднини ви пречат. Запазете спокойствие и им обяснете колко важна за вас е работата. Все пак намерете малко време и за тях. Въпреки че имате куп неща за вършене, имате нужда и от релакс. Подарете си хубави мигове.

Везни

Затрупани сте с ангажименти точно преди празниците. Семейството ви обаче усеща вашата липса – направете всичко възможно, за да му отделите повече време. Не прекалявайте с обещанията, защото има опасност да не ги изпълните. Компромис в любовта.

Скорпион

Очаква ви голяма промяна, Скорпиони. Възползвайте се от всички възможности за подобряване на финансовото си състояние. Доверете се на интуицията си и на собствените си сили. Обърнете внимание на здравословното си състояние.

Стрелец

Очакват ви много спорове с близки, приятели и колеги. Действайте позитивно и проблемите ще се разрешат от само себе си. Нищо не е толкова сериозно, колкото изглежда. Половинката ще ви изненада приятно.

Козирог

Имате късмет и ще сбъднете всичките си мечти. Насладете се на хубавите моменти, които съдбата ви поднася. Радостна новина. Понякога критикувате хората прекалено много, не го правете!

Водолей

Нещата са такива, каквито са. Не се ядосвайте заради грешките на другите. Бъдете последователни и скоро ще осъществите една от най-големите си мечти. Страстна любов топли сърцето ви.

Риби

Отдайте се на празничен релакс и посетете местата, които искате. Общуването със слънчеви хора ще подобри настроението ви. Денят не е особено подходящ за взимане на важни решения. Действате със сърцето си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*