Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 16 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 16 декември

Астроложката Серафима

Овен

С малко повече хитрост ще успеете да заковете нужното внимание върху себе си. Вече имате доста утвърдени контакти, които ще използвате умело. Макар че е неделя, вие сте заринати със задачи, но все пак не се престаравайте.

Телец

Днес всичко зависи от вашето търпение и издръжливост. Бъдете по-смели в начинанията си, ако искате да постигнете големи успехи. Обадете се на стар приятел и си организирайте среща. На хоризонта има нова любов.

Близнаци

Не влизайте в излишни спорове, нека да няма съмнения в общуването. Имате мотивация и ще постигнете важна цел. Проблемите ви са преодолими, вслушайте в съветите на близък човек.

Рак

Вие сте родени за големи успехи, Раци. Късметът е на ваша страна и ще ви помогне да постигнете главозамайващи резултати. Днес си организирайте срещи с любими хора. Направете им приятна изненада.

Лъв

На моменти сте прекалено критични към себе си. Вътрешната ви неудовлетвореност не ви дава мира, успокойте се. Днес отделете повече време за семейството си. Обвързаните бясно ревнуват половинките си, грешите в преценката си.

Дева

Ако искате да спечелите доверието на хората, Деви, бъдете ясни и точни. Днес доброто ви вдъхновява, планирайте добре ангажиментите си. Успехите ви зависят от това колко сте целеустремени и колко бързо реагирате.

Везни

Бъдете по-наблюдателни – не всички, които ви се усмихват, са ви приятели. Не позволявайте да ви въвличат в съмнителни дела. Хора от обкръжението ви ще се опитат да ви злепоставят. Не харчете пари за неща, които не са ви нужни.

Скорпион

Нахални хора ще направят всичко по силите си, за да ви изкарат от равновесие. Запазете спокойствие, умеете да контролирате нещата. Не е ден за взимане на важно решение. Поглезете се с хубав масаж или дълга разходка.

Стрелец

Звездите ви закрилят и подкрепят. Имате емоционални съмнения, наблюдавайте по-внимателно човека до вас. Избягвайте безсмислените спорове. Не се натоварвайте с много задачи – днес е ден за релакс.

Козирог

Имате нужда от нещо ново. Усещате, че сте заседнали на едно място и има за какво. Направете нещо, което досега никога не сте. Действайте с усмивка и с високо вдигната глава. Финансови постъпления.

Водолей

Имате нови предизвикателства пред себе си. Потърсете помощта на близки и приятели. Имате много задачи за вършене и вероятно ще се уморите. Хубавото обаче е, че денят ви ще е пълен с положителни емоции и красиви мигове.

ИСКАШ ЛИ ДА ЗНАЕШ КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ВИЖ ТУК! ===>

Риби

Ще получите неустоима оферта за нов проект, но не се увличайте прекалено много. Преди да вземете решение, мислете внимателно. В любовта трябва да положите повече усилия, ако искате да съхраните романтиката и хармонията. Подарете си релакс!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*