Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 12 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 12 февруари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Не понасяте еднообразието и застоя, Овни. Имате нужда от генерална промяна и се надявате на по-слънчеви дни. Препоръчвам ви да преследвате интересите си – не се отказвайте от целите си заради променливите настроения на хората около вас. Денят обещава приятна изненада.

Телец

Днес бъдете по-откровени с хората, с които работите, Телци. Покажете заинтересованост и добро отношение. Усещате преумора и напрегнатост – контролирайте емоциите си и избягвайте конфликтите. За ваше добро е.

Близнаци

Възможно е да не получите разбиране от страна на хора, на които имате вяра. Обадете се на приятели, за които сте сигурни, че ще ви подкрепят. Положете усилия да се обградите с позитивно мислещи хора. Приятни мигове с половинката.

Рак

Днес сте във вихъра си, Раци, и извличате максимума от всяка една ситуация. Мислите за бъдещето си и полагате усилия да промените важните за вас неща към по-добро. Похвално! Не се отказвайте от големите си мечти!

Лъв

Обожавате да сте обградени с хора, от които има какво да научите, Лъвове. Това ви позволява да погледнете на живота от всичките му ъгли и да прецените кога как да постъпите. Днес не правете излишни разходи. В любовта ви очаква много приятна изненада.

Дева

Подобно на Овните, и вие имате крещяща нужда от промяна. Планирайте внимателно всичко и насочете цялата си енергия към нещата, които ви правят щастливи. Погрижете се за здравето си. Организирайте релаксираща вечер с приятели.

Везни

Днес не всичко ще се развие така, както вие искате, Везни. Нужно е да направите нещо, за да възстановите вътрешната си хармония. Не вярвайте на обещания за бързи пари. Обадете се на стари приятели или се усамотете някъде.

ИСТИНСКА ЛИ Е ЛЮБОВТА МУ КЪМ ТЕБ? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА!

Скорпион

Днес ще успеете да покажете положителните качества, които притежавате, Скорпиони. Голяма част от вас ще изпитат нужда да подложат на тест чувствата на любимия си. Не атакувайте хората, на които държите.

Стрелец

Днес сте нервни, Стрелци, и се опитвате да убедите хората около себе си в правотата на своите идеи и възгледи. Колкото и да ви е трудно, мислете позитивно и ще видите как проблемите ви се разрешават.

КАК ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Козирог

Заринати сте със задачи, но днес отделете повече време на любимите си същества, Козирози. В противен случай е възможно отношенията ви да пострадат. Давайте нежност и обич, не бъдете прекалено критични.

Водолей

Звездите ви обещават спокоен и успешен ден, Водолеи. Гледате към нови хоризонти и се надявате на прекрасно бъдеще. Споделете с партньора си малките страхове, които имате – две глави винаги мислят по-добре от една. Създайте уют у дома.

Риби

Не се доверявайте на хора, които вече са ви наранили. Преуморени сте и това действа негативно не само на тялото ви, но и на мисленето ви. Освободете се от напрежението чрез активна почивка. Медитирайте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*