Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 11 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 11 декември

Астроложката Серафима

Овен

Бъдете целенасочени, Овни! Напоследък ви мъчи емоционално напрежение, но това не бива да ви дистанцира от поставените цели. Бъдете тактични, използвайте времето си разумно! В любовта трябва да направите важен избор.

Телец

Денят ви ще е щастлив, Телци. Ще получите добри новини, свързани с финанси. На работното ви място всичко е под контрол. Обърнете внимание на човек, който отдавна търси вашата близост.

Близнаци

Много сте емоционални, Близнаци. Повечето от вас се чудят по въпрос, свързан с любовта. Проблемите не са толкова големи, колкото си мислите, че са. Успокойте се и се старайте да внесете баланс и хармония в живота си.

Рак

Умеете да правите компромиси и това е от съществено значение за вашето щастие. Носите се на крилете на любовта. Ще имате повод за удовлетворение. Дайте си малко почивка.

Лъв

Очертава се денят да е спокоен. Има малка вероятност да се разочаровате в любовта, но послушайте вътрешния си глас и с лекота ще стигнете до правилните решения. Имате подкрепата на близък човек.

Дева

Днес не взимайте важно решение, Деви. Звездите препоръчват да не подписвате договори, особено що се отнася до бъдещата ви материална стабилност. В любовта се радвате на разбирателство и хармония.

Везни

Откъснете се от миналото, Везни. Вместо да анализирате отминали събития, съсредоточете се върху настоящето. Не губете излишно време и стойте далеч от конфликтни ситуации. Имате нужда от почивка, преуморени сте. Ще прекарате приятна и романтична вечер в компанията на любимия човек.

Скорпион

Мотивирани сте достатъчно и ще постигнете някои по-краткосрочните си цели. Действайте и по нови проекти, ще постигнете успех. Намерете време за релакс.

Стрелец

Въпреки че ще има хора, които ще направят всичко по силите си, за да ви злепоставят, всичко при вас ще е наред. Концентрирайте се върху задачите за деня и се заредете с позитивна енергия. Ще получите добра новина от близък човек.

Козирог

Чувствате се напрегнати и нервни, Козирози. Нямате вътрешен мир, но това е само временно. Действайте решително и скоро всичко ще си дойде на мястото. Имате амбицията да промените живота си към по-добро – ще успеете.

Водолей

Късметът ще ви помогне да реализирате важна идея. Започнатите проекти ще ви донесат материална облага. Имате подкрепата на близки и приятели във всеки аспект. Радвате се на нова тръпка в любовта.

Риби

Плувате в свои води и се чувствате мотивирани. Съмненията изчезват и на тяхно място идват сигурността и уютът. Неочаквани парични постъпления. В любовта всичко е под контрол, радвате се на прекрасни моменти.

Серафима може да ти изготви и личен хороскоп за 2013 година. Какво те очаква в любовта? Ще имаш ли финансов успех? Какви ще са промените в твоя живот? Разбери ТУК!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*