Home / Хороскоп / Дневен хороскоп за 7 декември

Дневен хороскоп за 7 декември

Овен

Денят на Овена ще е много динамичен. Освен за работа, намерете време и за забавления. Стремете се да бъдете в компанията на хора, с които се чувствувате спокойни. Повечето от вас трябва да внимават с новата любовна тръпка, която имат. Не действайте импулсивно!

Телец

Финансовото ви състояние най-после ще започне да се стабилизира. Семейството ви има нужда от вас, направете всичко възможно, за да му посветите малко време. Мечтайте с размах и вярвайте в собствените си сили. Предстои ви приятно пътуване.

Близнаци

Винаги се стремите да помагате на хората в беда, но това понякога ви изиграва лоша шега. Днес ще се разочаровате, но вината няма да е ваша. Горе главата! Отделете си няколко часа пълен релакс, усамотете се с книга в ръка.

ВИЖ КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ НОВАТА 2013 ГОДИНА! 

Рак

Ще имате успех във всичко, което подхванете днес. Положете малко повече усилия, за да постигнете хармония с човека до вас. Дори да има дразги, в късния следобед всичко ще си дойде на мястото. Отдайте се на приятни и романтични мигове.

Лъв

С решителност постигате всички свои цели. Днес бъдете по-търпеливи, съобразявайте се и с хората около вас. Ще имате парични постъпления. Излезте на шопинг, отидете на кино или намерете друг начин да си доставите удоволствие.

Дева

Днес не подписвайте договори! Ще получите обещаните суми. Ще се срещнете с хора, които в бъдеще ще изиграят положителна роля за подобряване на материалното ви състояние. Обърнете внимание на здравето си, релаксирайте в приятна компания.

Везни

Пак сте се загърбили с прекалено много задачи днес. Ще сте уморени и раздразнителни. Доверете се на партньора си, поискайте помощ от него. Вечерта ще е спокойна. Ще намерите отговор на въпрос, който сте си поставили отдавна.

Скорпион

Днес сте много емоционални. Решили сте да си направите равносметка. Изяснете ситуация с близък човек. Финансови постъпления. Усмихнете се и си подарете забавни моменти.

Стрелец

Бъдете благодарни за всичко, което имате! Погледнете на нещата от хубавата им страна и ще видите как всичко си идва на мястото. Имате прекалено много работа за вършене, но бъдете сигурни, че ще се справите с всички задачи в срок. Мил жест от страна на близък човек ще ви трогне. Възможно е да получите покана за вечеря, приемете!

А ТИ ОТКРИ ЛИ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ? РАЗБЕРИ ТУК! 

Козирог

Внимавайте със служебните си ангажименти. Ако имате конфликт с някого, изяснете го. Не действайте емоционално и прибързано. Контролирайте се и всичко ще се подреди.

Водолей

Днес сте разсеяни доста. Емоционални сте, а имате толкова много работа за вършене. Концентрирайте се и се заемете със задачите. Мотивирайте се! Обадете се на приятел и му споделете нещата, които ви мъчат. Вслушайте се в неговия съвет!

Риби

Колкото и мрачен и труден да ви се струва животът понякога, радвайте му се! Имате подкрепата на звездите – ще осъществите мечтите си и ще постигнете целите си. Подарете си релакс – заслужили сте си го!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*