Home / Здраве и диети / Десислава свали 61 килограма за 10 месеца и стана шампионка по гребане

Десислава свали 61 килограма за 10 месеца и стана шампионка по гребане

Гарабитов помогнал на тийнейджърката да отслабне

 

Деси е шампионка по гребане

18-годишната Десислава Тодорова е осъществила една от най-големите си мечти. Младата дама е свалила 61 килограма само за 10 месеца и е станала шампионка по гребане.

Животът на девойката се е променил коренно, когато е била във втори клас. Тогава я ухапала змия и тя получила абсцес на крака. Лекарите успели да помогнат на Деси, но заради медикаментите, които приемала дълго време, започнала да качва килограми. „На 15 години тежеше 122,5 килограма“, разказва майка й Вили Величкова и добавя, че се е случило чудо, благодарение на което дъщеря й си е възвърнала фигурата.

„2 години ходихме по болници. Били сме и в Пловдив, и в София. Докторите така и не успяха да й поставят точна диагноза. Тя страдаше от задушаваща кашлица и от внезапни припадъци“, споделя майката и допълва, че дъщеря й открила своя спасител в 10 клас. „Близки и приятели ни

Деси преди да отслабне и след като е смъкнала 61 кг

препоръчаха здравна академия „Гарабитов“ в Пловдив. Деси започна да се среща с Иван Гарабитов, който е гуру на здравословното отслабване у нас“, разказва Вили. След първия сеанс при специалиста младото момиче кашляло по-малко, а след третия този проблем напълно изчезнал. „Това беше чудо“, плаче от щастие майката.

По време на курса Деси започнала да смъква килограми и за 10 месеца се е отървала от 61 килограма. Майката на тийнейджърката смята, че методиката на Гарабитов помага на организма да оздравее и да регулира обмяната на веществата.

Деси с Иван Гарабитов

„Тя е ходила и на дебелариум. Тогава нямаше сили за нищо, но когато започна да ходи при Гарабитов, това не беше така“, са думите на родителката.

Днес Деси тежи 68 килограма при ръст 174. През месец юни 2012 година тя е станала шампионка по гребане в Пловдив. Вили Величкова благодари на специалиста, помогнал на дъщеря й, и твърди, че здравословните проблеми на рожбата й вече са в миналото.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*