Home / Здраве и диети / Дани: Лекарите ми дадоха 3 месеца живот, но аз се излекувах от рак сам и живея!

Дани: Лекарите ми дадоха 3 месеца живот, но аз се излекувах от рак сам и живея!

Пшеничната трева има чудодейни качества, категоричен е той

Мъж на 74 години доказа на себе си и на света, че силната воля за живот, вярата в себе си и нетрадиционните методи на лечение наистина помагат.

пшенична трева

Лечение с пшенична трева

Дани Мак Доналд от Ирландия сам се е излекувал от рак на стомаха, пренебрегвайки изцяло думите на лекарите, че му остават 3 месеца живот.

Дани разбрал, че е болен, когато язвата в стомаха му експлодирала.

Той бил откаран в болница, където му било съобщено, че има рак и веднага трябва да започне химиотерапия и лъчетерапия.

За разлика от повечето хора обаче, възрастният мъж не се е съгласил и заявил, че иска да пробва други методи. По-късно той се обадил на лекарите, за да им каже, че ще се лекува със сок от пшенична трева.

„Ти луд ли си?! След няколко седмици ще умреш, ако веднага не започнеш химиотерапия“, ядосали се медиците.

Но Дани, без да им обръща особено внимание, започнал да се лекува сам. През цялото време той си мислел, че химиотерапията ще го убие. Затова решил да заложи на зелената пшеница. Той знаел за лечебните й свойства.

„Първата седмица не се чувствах добре, усещах изтръпване. След това започнах да се чувствам доста по-свеж и здрав. Спрях лекарствата. Месец след старта вече нямах болки и вярвах силно, че ще оздравея. Отказвайки помощта на лекарите, аз взех правилното решение за себе си“, споделя днес той.

Дани започнал с 28 грама пшеничен сок дневно, като по едно време стигнал до 200 грама.

Той вече е здрав!

„Знам, че много хора, включително и лекари, не вярват, че пшеничната трева убива рака, но аз съм живото доказателство, че това е истина! Аз победих това коварно заболяване и живея“, радва се ирландецът.

loading...

9 comments

 1. Рака се лекува,лекарите крият

 2. Невероятно е ,! В момента знам за едно 2 год дете което се бори с тази коварна болест нима наистина има лек !?

 3. той е на 37 години

 4. Dimitriscka Kostadinova Didi

  Всички се надяваме да се намери лек за тази коварна болест,но….

 5. Голям смях е тази статия….:)))))))))))
  На 74 години Дан????
  И не е Дани…
  Който се интересува, може да потърси информация за него и като Raw Jesus.
  Не знаех, че е имал рак, но знам, че друго е излекувал.

  Много неточности, колкото да се скалъпи нещо…

 6. милена

  Да мисля че може да бъде излекуван,доказан на време и лекуван адекватно.Но все пак е коварно заболяване.

 7. >ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или
  >операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 40 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 2 ЛИМОНА ИЗСТИСКАНИ РЪЧНО ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА 30 ГР ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!!ЛИМОНА СЕ РАЗРЕЗВА НА ПОЛВИНА И СЕ ИСТИСКВА С РЪКАТА КОЛКО СОК ПУСНЕ КОРАТА И ДРУГОТО СЕ ИЗХВЪРЛЯТ!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*