Home / Мода / Дамски раници и рокля

Дамски раници и рокля

Раницата е този аксесоар, който с носталгия свързваме с ученическите години, но истината е, че тази чанта безспорно има място в ежедневието и на най-стилната дама. Удобна и практична, дамската раница може да бъде и стилен аксесоар, който да комбинирате с официални тоалети като рокли и костюми. Ако се съмнявате в това, нужно е само да разгледате предложенията на модните дизайнери за елегантни дамски раници, като тези в онлайн магазина на ССС и ще се уверите, че дамската раница е нещо повече от практична чанта.

Защо да изберете дамска раница?

Дамската раница е чанта, колкото практична, толкова и удобна, която се превърна в задължителен аксесоар не само на ученици и студенти, но и на бизнес дами, пътешественици, млади майки и като цяло всички, които държат на удобството, без задължително да жертват модерния стил на обличане.

Разбира се, спортните раници не са подходящи за комбинация с всички стилове, но пък ако се насочите към по-изтънчени модели като кожена раница например, със сигурност ще успеете да я комбинирате с по-официални визии.

Най-голямото предимство на дамската раница е нейният удобен и практичен аспект. Може да носите дамската раница на едно или на две рамена и почти да не усещате тежестта, тъй като е разпределена върху гърба и оставя ръцете ви свободни за всякакви действия. Мнозина дами са наясно, че нито мини чантата, в която не се побира нищо, нито макси чантата, в която ключовете сякаш се крият, са напълно практични, колкото атрактивни и модерни да са те.

Когато разгледате новата колекция дамски раници в сайта на ССС, ще се уверите, че някои модели са абсолютно неустоими.

Можете да намерите модел във всякаква форма, текстура, размер и цвят. Богато разнообразие от модели, може да намерите и във физическите магазини на ССС в цялата страна.

раници

Каква раница да си изберем?

Кои модели дамски раници да комбинирате с рокля?

Ако търсите чанта за ежедневието, която може да комбинирате с бизнес тоалети като елегантни рокли и костюми, изберете модел от кожа в минималистичен дизайн и естествени тонове като моделите на Jenny Fairy, Lasoki или Sprandi, налични в онлайн магазина на ССС. За да направите по-лесно своя избор, сортирайте с помощта на филтъра “материя” и ще получите само желаните от вас резултати.

Ако търсите удобна дамска раница, която да комбинирате с ефирни дълги рокли, изберете модел в по-небрежен или бохо стил, като моделите плетени раници на Jenny Fairy.

Спортните раници на водещи марки като Adidas, Nike, Sprandi може да комбинирате със спортни рокли и визии в ежедневен стил.

В новата колекция на ССС ще намерите оригиналния модел раница ССС&DISNEY, която може да носите в ежедневието си с къси летни рокли и други небрежни визии. Тази раница ще придаде един по-младежки вид на вашата визия, а е идеална и за плажните тоалети.

Мотиви на DISNEY ще намерите и при новите модели на SPRANDI. Отдавна вече тези елементи не са запазена марка на детските дрехи и аксесоари.

Те са младежки и закачливи и идеални за любителите на един по-спортен стил на обличане.

Какъвто е да е вашият стил, в магазините на ССС със сигурност ще намерите дамска раница, която ще ви допадне и може да закупите бързо и лесно само с един клик на мишката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*