Home / Споделено / Читателка към Наталия Симеонова: Помогнете ми!

Читателка към Наталия Симеонова: Помогнете ми!

На редакционния мейл получихме писмо от нашата читателка Галина Петрова. Тя споделя проблемите си и моли водещата на предаването „Предай нататък“ – Наталия Симеонова, за помощ. Ето какво пише Галина:

Наталия Симеонова

Здравей, Наталия!

Пише ти една отчаяна жена. Аз съм пенсионер по болест, задоволявам се с инвалидната си пенсия. В семейството ми само съпругът и дъщерята работят. Тя е студентка, сама се издържа и когато има възможност, помага и на нас, което е срамно.

От няколко години съпругът ми работи за по 5-6 месеца и го съкращават или го принуждават да напусне сам, в противен случай ще го уволнят дисциплинарно. Миналата година дълго време беше без работа, но щастието ни се усмихна едва на 21.11.2011 година и започна в “Т Маркет“ в кв. Лозенец на ул. „Персенк“ – магазин S265. Работи в най-трудните моменти около празниците – по Коледа и Нова година, почти без почивка… Но ето, Нова година, нова беля за нас – на 13.01.2013 г. отново беше принуден да подаде молба за напускане. Ако откаже, ще го уволнят дисциплинарно. А той иска да работи!

Молбата ми е при възможност да ни помогнете, да му намерите работа поне до пенсионирането му, а те не се хич малко годините.

Благодаря Ви предварително!

Галина Петрова

One comment

  1. ako mocete pomognete na cicomi az si mu plemenik na 10 godini sim oblast Cumen grad Novi Pazar ulica General Stoletov 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*