Home / Любопитно / 5 важни неща, които трябва да знаете за него

5 важни неща, които трябва да знаете за него

В началото ще имате известни търкания, но с времето всичко ще се подреди

 

Съхранете любовта и доверието един към друг

Ако скоро сте казали „Да“ на любимия си мъж или сте решили да заживеете с него под един покрив на семейни начала, най-вероятно се чувствате неземно щастлива. Правите общи планове, мислите си, че всичко ще бъде наред и нищо не е в състояние да помрачи радостта ви. За съжаление обаче това не е така и трябва да обърнете по-специално внимание на някои неща.

Какво трябва да знаете за мъжа до себе си?

1. Няма да ви казва „Обичам те“ всеки ден

Голям процент от мъжете не казват „Обичам те“ всеки ден. Това, разбира се, не означава, че не изпитват силни чувства към вас. Тези господа показват любовта си предимно с действия – поднасят сутрешното кафе в леглото, приготвят вечеря, помагат ви, когато имате нужда и т.н.

2. Предпочита да сте ясна и точна

Една от големите грешки на представителките на нежния пол, е, че си мислят, че мъжът до тях трябва да се досеща за всичко. Ако искате нещо от него, просто му го кажете. Бъдете ясна, точна и кратка.

3. Има нужда от малко време

Всеки един човек има нужда от време, за да промени някои свои навици или да се научи да живее с някой друг. В началото ще имате разминавания, но след време ще се разбирате и без думи. Бъдете търпеливи!

4. И той се страхува

Дами, бъдете сигурни, че и той се страхува. Понякога изпитва несигурност и си задава въпроса дали ще успее да запази отношенията ви. Важното е да го накарате да усети вашата подкрепа. Той трябва да знае, че вие ще сте до него, каквото и да става.

5. Има очаквания

Да, той има определени очаквания, както и вие… Ако обаче започне да ви сравнява с бившата си приятелка, с майка си или сестра си, просто му обяснете, че сте различни хора и е съвсем нормално да правите всичко по различен начин. Не се дразнете и не му вдигайте скандали – това няма да ви помогне. Добре е веднъж завинаги да разбере, че вие сте различен човек и имате различни приоритети, навици и поглед към света.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*