Home / Любопитно / 10 неща, които отблъскват силния пол

10 неща, които отблъскват силния пол

Прекаленият макиаж дразни

 

Той има нужда от разбиране и обич, не от притискане до стената

Повечето дами знаят какво харесват представителите на силния пол и какво – не. Въпреки това обаче, волно или неволно правят неща, с които отблъскват мъжете. Ако искате да запазите добрия тон и не на последно място – любовта на човека до себе си, обърнете внимание на собственото си поведение.

1. Сълзи

Адамовците се чувстват страшно неудобно, когато жената до тях плаче. Разбира се, не сте робот и няма нищо срамно в това от време на време да плачете, но не прекалявайте.

2. Бившият

Макар любовните ви взаимоотношения с бившите отдавна да са приключили, сегашният ви любим едва ли ще се почувства много комфортно, след като му разкриете, че се разбирате перфектно с експриятелите си.

3. Мрънкане

Има ли въобще нужда да ви казваме, че мрънкането дразни мъжете? Спрете да мърморите, че той прекарва 90 минути пред екрана, за да изгледа мач на любимия си отбор. Вие понякога обикаляте цял ден, за да откриете съвършените обувки.

4. Нерешителност

Нерешителността дразни и двата пола. Но съгласете се, че е страшно досадно да го занимавате с въпроси от рода на: „С тази пола кои обувки ми стоят по-добре?“; „Косата ми дали да е вързана, или спусната?“ и т.н.

5. Закъсняването

Да, можете да си позволите „лукса“ да закъснеете 15 минути, но не всеки път. Не го карайте да чака.

6. Прекалено много грим

Макиажът прикрива недостатъците ни, но има жени, които прекаляват с грима. Е, нали не си мислите, че мъжете обичат да целуват клоуни?!

7. Драма

Ако обичате да драматизирате нещата, запишете курс по актьорско майсторство, вместо да му лазите по нервите. Това че не си е вдигнал телефона или не ви е отговорил веднага в Скайп, съвсем не означава, че трябва да се самообявите за Кралица на драмата.

8. Или, или

Вие не обичате да ви поставят ултиматуми, нали? Е, защо тогава постоянно го карате да избира?! Не притискайте мъжа до себе си до стената, позволете му да диша спокойно. В крайна сметка насила хубост не става – по-мъдрите от нас са го казали.

9. Лоша хигиена

Има ли смисъл да коментираме?!

10. Човек, а не пластелин

Дами, мъжете са човешки същества, а не пластелини. Не се опитвайте да променяте човека до себе си, защото така само ще го отблъснете. Ако нещо ви дразни, просто се опитайте да му обясните как се чувствате.

loading...

2 comments

  1. ..има поне още 10-ина неща…

  2. А 10 неща,кото отблъскват нежният пол?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*