Home / Споделено / Това ли чака и мен?!

Това ли чака и мен?!

брак Здравейте.

Пише ви Мария. На 23 години съм и все още съм студентка. Нямам много приятелки, а с тези, които винаги са били до мен, се отдалечаваме, защото те са семейни, а аз – не.

Най-добрата ми приятелка се омъжи за голямата си любов. Беше на 20 години. Почти веднага забременя и роди. Живее под един покрив с мъжа си и с неговите родители. Цял ден гледа детето, чисти, готви и постоянно се оплаква. Съпругът й не одобрява срещите й с неомъжени приятелки, сред които съм и аз. Много ми е тъпо за нея, защото едно време беше душата на компанията, а сега имам чувството, че трябва да пита мъжа си за абсолютно всичко, включително и за това, дали може да диша.

Друга моя дружка роди преди 3 месеца. Беше щастлива, съпругът й изглеждаше стабилен. Явно обаче това е само за пред хората. Споделяла ми е, че той постоянно работи и няма никакво време за нея и бебето. Според нея той си мисли, че тя го е вързала завинаги с детето. Това само един мъжки мозък може да го измисли! Много ме е яд, честно ви казвам!

Напоследък все по-често взех да се чудя дали и мен чака същото. Или пък всичко е въпрос на късмет? Ужасявам се, като гледам как моите приятелки създадоха уж здрави семейства, а сега не са щастливи. Не искам това!

Не желая да бъда обезличавана, да ми налагат някакви забрани и да ми казват какво да правя и какво – не. Дано си намеря свестен човек!

Мария

Споделете с нас вашата история и може да получите съвет от читателите на Prekrasna.bg! Пишете ни на e-mail info@prekrasna.bg

loading...

One comment

  1. Ами ти какво очакваш, като са се оженили толкова млади. От теб зависи дали те очаква същата съдба. Хубаво е докъм 28-30 години да си поживееш, да общуваш с различни мъже (не казвам да имаш много връзки), да им проучиш характерите. И най-важното- да знаеш точно какво искаш. А това също става с времето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*