Home / Хороскоп / Как се обичат Везни?

Как се обичат Везни?

При Везните няма нищо излишно

Везните са седмият знак на зодиака. Онези, които са родени между датите 23 септември – 22 октомври, принадлежат към Везни.

Планетата, която управлява представителите на тази зодия, е Венера. Затова не е чудно, че някои от най-дълбоките рани, които пазим в сърцето си, са причинени именно от някоя Везна.

Милото, почти хрисимо излъчване на техните лица често е измамно. Везните са изкусни дипломати и съблазнители. В любовта често са безпристрастни. Единството нещо, към което се стремят, е равновесие в личния им живот. Везните са и най-рационалните сред целия зодиак и знаят как да постигнат това равновесие.

Тяхната дипломатична същност е готова да покрие с карамел и най-горчивата истина. Те мразят да бъдат груби, което често ги превръща в безпристрастни същества. Жените Везни са малко по-изтънчени във взаимоотношенията си, за разлика от мъжете, родени в края на септември и началото на октомври.

Независимо от факта, че Везните обичат мира и хармонията, те са в състояние да направят скандал от нищото и със същата лекота могат да намерят точните аргументи в тяхна защита.

По ирония на съдбата, закриляните от Венера хора, първи ще се опитат да решат кавгата. Балансираната и рационална част в тях ги кара да претеглят плюсовете и минусите на всяка ситуация еднакво и безпристрастно. Недостатъкът на тази ясно изразена рационалност е, че тя ги прави нерешителни.

зодия везни

Везните обичат мира и хармонията

За тях е много по-трудно да стигнат до някакво окончателно решение, отколкото да приемат онова, което Съдбата им поднася.

Като въздушен знак, Везните обичат да правят планове и да ги изпълняват. Те са доста добре ориентирани за онова, което желаят. Обичат да има ред и баланс около тях. Везните никога няма да ви представят действителността през розови очила. За тях нещата са такива, каквито са, и почти нищо не е в състояние да ги убеди ако са по-различни.

Везните в любовта

Везните са страхотни, докато са влюбени. Романтични точно толкова, колкото трябва, практични точно толкова, колкото е необходимо, обсебващи точно толкова, колкото да не ви омръзнат. Везните знаят едва ли не с математическа точност какво трябва да направят и кога да го направят. При тях нищо не е излишно. Те са може би един от най-добрите видове влюбени, които някога са стъпвали по лицето на тази земя.

Тяхната балансирана природа им дава възможност да ползват най-съвършените комбинации на добрите любовници. Фактът, че са изразителни и красноречиви, ги прави пламенни в любовта, те не се срамуват почти непрекъснато да ви казват колко много ви обичат по хиляди различни начини.

Те са внимателни и страстни, флиртуващи и чаровни – печеливша комбинация, на която не всеки може да устои. Те са склонни да удавят любимите си хора във внимание и мили, малки подаръчета, които ще се окажат в ръцете ви точно тогава, когато имате най-голяма нужда от тях.

Везните практически нямат никакъв проблем да достигнат до сърцето на любимия с чар и остроумие.

Те не само са добри оратори, но и великолепни слушатели. Онези от вас, които имат Везни за най-добър приятел или любовник, със сигурност ще потвърдят колко лесно е да се довериш на една Везна.

Везните обикновено нямат табута, когато става дума за любов и секс. Всичко хубаво, което притежават, може да стане достъпно и видимо едва когато са убедени, че са намерили истинската любов и правилния човек.

Те ще се погрижат за всяка ваша прищявка, фантазия и каприз. Те ще се отнасят към вас като към кралска особа. Те ще бъдат търпеливи и няма да са мнителни.

Те ще бъдат всичко онова, което вие очаквате. И да, противно на тяхната безпристрастна природа, ще останат верни, колкото и да ви убеждават, че Везните всъщност са най-флиртаджийската зодия.

А когато дойде време да се разделите, те ще го направят по най-нежния начин, така че няма да ви остане време да страдате.

Ако имате любима Везна, оставете очакванията си в килера и се отдайте на онова, което е в момента, без да мислите много за бъдещето. Все пак вие сте с човек, чието второ име е Любов.

Снимка: Pixabay.com

loading...

18 comments

 1. „…оставете очакванията си в килера…“ tova mila izbi celiq tekst koito si napisala otgore :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

 2. Svetlana Kirova

  🙂

 3. Natalia Pachova

  Mmm daaa!!!

 4. Geri Georgieva

  vsicko e vqrno.Blagodarq

 5. а бе тез неща дет ги пишете от вътре ли ви идват или от горе , касмет за всички и след късмета успех и после пак късмет …

 6. Geri Georgieva , желая и много искам приятелството ти , пусни ми покана , ако обичаш разбирасе !

 7. Гери , пусни ми покана . ако обичаш !

 8. Мария Нохчева

  Всичко това,което казвате ми е познато.За себе си бих казала обобщено:…
  Болезнена чувственост – безчуствена болка, безумно сърдечна- безсърдечно умна…просто Мария Везна.Благодаря ви.

 9. Ekaterina Encheva

  Ехх… Това е то да си Везна 🙂 😀

 10. Катерина Василева

  самата истина

 11. Нина Новакова

  😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*