Home / Хороскоп / Как се обича Рак?

Как се обича Рак?

Раците са крехки и чувствителни

Четвъртият по ред знак в зодиака – Ракът, е кардинален воден знак. Онези, които са родени между датите 20 юни – 21 юли, принадлежат към него.

Луната е тяхната управляваща планета. Поради тази причина при Раците са налице чести приливи и отливи на емоции и настроения.

Това в никакъв случай не ги прави непостоянни. Раците просто имат доста развинтено въображение.

Емоционално крехки и чувствителни, Раците са много грижовни и са склонни да поляризират своите емоции.

Затова няма да е изненадващо, ако откриете, че срамежливият в един момент Рак може да забавлява един куп хора само минута след като е изпаднал в уж меланхолично настроение.

Раците са хора, които са силно привързани към семейството и приятелите си и яростно ги защитават.

Понякога Раците могат да бъдат настроени да действат под влиянието на истерия. Когато са изправени пред подобна ситуация, трябва спокойно да им се каже да овладеят себе си и да се опитат да въведат емоциите си под контрол.

Затова трябва да бъдете внимателни около Раците. Те лесно могат да изкарат на повърхността своите емоции и да излязат извън контрол.

зодия Рак

Раците имат развинтено въображение

Една реплика може да ги накара да минат в отстъпление или да се цупят дълго време, скрити в черупките си. А друга ситуация може да предизвика в тях доверие, така че да се почувствате най-големият мъдрец на света.

В най-добрите си дни Раците се чувстват уверени и спокойни. Те пръскат чар и обаяние, без да се страхуват, че някой може да злоупотреби с това.

Тъй като са прекалено емоционални, понякога Раците се опитват да скрият чувства си. Затова е нормално да ги помислите за безчувствени, но истината е съвсем друга.

Хората от зодия Рак приемат себе си за много раними същества и поради тази причина са изградили подобна защитна система.

Бъдете сигурни – безчувствени Раци няма.

Единственият начин да преминем през заблуждаващия екстериор на Раците е да пробием черупката им с много любов и привързаност. Когато са попаднали в любовта, Раците могат да бъдат наистина романтични натури, в най-класическия смисъл на тази красива дума.

Почти ненаситни в желанието си за любов, Раците могат да неутрализират или да притъпят любовния си стремеж и да се представят за най-уравновесените хора на планетата. И това няма да е поза.

Раците са готови да направят почти всичко, за да направят своите партньори щастливи. Добавете към това и тяхната лоялност, защото когато обичат, те са готови да предложат пълна ангажираност. Любовната отдаденост на Раците е несравнима.

Те винаги искат да знаят със сигурност какъв е техният статут във връзката и какви са техните задължения.

Когато са наясно със ситуацията, Раците ще дадат всичко от себе си, за да обичат партньора си така, както само един Рак може да обича.

И това няма да е задушаваща, обсебваща любов, а нещо, което може да предложи само чувствителната душа и всеотдайното сърце на онези, родени в края на юни и началото на юли.

Раците са страхотни семейни хора и техният ангажимент е в дългосрочен план. Те първи правят компромиси, но не прекалявайте, защото след двете крачки напред със сигурност следва и една, която ще е назад и ще отдалечи обичния Рак от вашето сърце.

Раците са семейни хора. За тях семейството е всичко. Леко докачливият им характер ги прави емоционално крехки, така че, когато се сблъсквате с емоционалния подем на някой влюбен Рак, просто се опитайте да бъдете търпеливи.

След като се успокоят, тяхното лице бързо ще бъде огряно от най-искрената усмивка на света. И ако все още не ви е ясно как се обича Рак, погледнете го в очите – там ще видите любов, предназначена само и единствено за вас.

Снимка: Pixabay.com

17 comments

 1. Stef Stoianova

  ………..

 2. …" И ако все още не ви е ясно как се обича Рак, погледнете го в очите – там ще видите любов, предназначена само и единствено за вас."

 3. Благодаря Ви!Това описание е точно за мен,сякаш ме познавате .

 4. Напълно вярно 🙂

 5. Весела Борисова

  напълно вярно

 6. Весела Борисова

  вярно

 7. Ехааа…! Дори и аз незнаех за тази моя част! Незнаех че мога да съм толкова чувствителна и емоционална, но като се замисля има доста достоверна информация. Наистина съм такава, но много често се правя на безчувствена и повечето познати ме мислят за такава. Сега разбирам какъв е проблема! Аз се правя на безчувствена, а всъщност съм точно обратното. Много ви благодаря за тази статия, чрез нея открих вътрешното си и истинско аз! Благодаря!????

 8. Някои неща са вярни при мен, други изобщо 🙂

 9. Как може да се обича рак.Това животно ни рак ни риба,не знай на къде върви ли, лази ли и да го обичаш на това и отгоре!

 10. Вдъхнови ме това клипче, а и ми отговори на някои въпроси за мен самия, като например защо ще се женя чак сега на 30+ 🙂 За първи път някой ми казва, че това всъщност е добро решение, а не закъсняло. Като цяло всичко е вярно, но с моя асцендент Лъв аз обичам да съм и навън и да съм сред хора, но някак си пак такива, близки и доверени, за които говори тя 🙂 Браво на авторката, много ме докосна това, което видях <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*