Джилиан Майкълс работи здраво, за да има перфектно тяло
Американката Джилиан Майкълс има обикновено и безгрижно детство. Когато става на 12 години обаче, започва да качва излишни килограми. Тогава тя тежи 80 килограма, а е висока 150 сантиметра. Майка й променя изцяло режима й и я записва на курсове по бойни изкуства.
На 13 години Джилиан няма никакво самочувствие, но благодарение на спорта всичко в живота й се променя за отрицателно време. Тя се превръща в атлетична млада дама, която започва да показва и на други хора с наднормено тегло как да се вземат в ръце.
Джилиан стартира и собствено тв предаване – „The Biggest Loser“, в което дава насоки на хората как да живеят здравословно. Освен това е автор на книгата „Овладей своя метаболизъм“ и на множество програми за отслабване.
Много хора наричат „бившата дебелана“ женски вариант на Саймън Коуел. И двамата не щадят своите клиенти и са категорични, че понякога промяната е болезнен процес.
„Аз не им съчувствам. Ако искат нещо да се промени, трябва да изтърпят болката“, казва в едно шоу тя. Майкълс не се сприятелява никога с клиентите си, защото е на мнение, че да бъдеш приятел с тях, е едно от най-лошите начини да им помогнеш.
Предлагаме ви да опитате една от рецептите на Мермерски, която е особено подходяща за лечение на ракови заболявания, имунни сривове, гуша, отслабване и т.н.
Необходими продукти:
15 големи, свежи лимона
12 глави свеж чесън
1 килограм чист мед
400 грама покълнали пшенични семена
400 грама пресни орехови ядки
Начин на приготвяне:
400 грама негрухана пшеница се слага в чист стъклен буркан. Залива се с вода и се оставя за около 12 часа. Мермерски – рецепта След като мине това време, бурканът се покрива с тензух, водата се изцежда и зърната се промиват. Само след 24 часа ще имате кълнове с големина 1-2 милиметра.
Чесънът, орехите и кълновете се смилат заедно. После се смилат и 5-те лимона с корите. Всички съставки се слагат в емайлирана тенджера. Сокът на останалите 10 лимона се изстисква и се добавя към хомогенната смес. Прибавя се медът, след което се разбърква. Сместа се слага в стъклени буркани и се съхранява в хладилник. Може да се консумира след 3 дни.
Професор Христо Мермерски обяснява, че с тази смес се лекува целият организъм. Тази храна е подходяща за лечение на сърдечно-съдови заболявания, за подобряване на имунната система, за прочистване на храносмилателната система. Доказано е, че подобрява дейността на мозъка, забавя развитието на атеросклерозата , предпазва от инфаркт и е перфектно лекарство срещу рак на гърдата и други видове рак. Съдържа много витамини, минерални соли, протеини, въглехидрати и всички необходими за тялото биоактивни вещества.
Рецептата е подходяща за всички хора, които имат желание да поддържат тялото си здраво и жизнено.
Има два варианта на прием на лечебната храна:
Вариант 1:
30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане по 1-2 с.л.
Вариант 2:
При ракови заболявания рецептата се приема на всеки 2 часа по 1-2 с.л.