Home / Хороскоп / Хороскоп – 3.06.11

Хороскоп – 3.06.11

Овен – пригответе се за сблъсъци на работното място, напрежението между вас и колегите ви ескалира. Всички сте много изнервени и натоварени.

Телец – хубав ден за телците. Оптимистичната ви нагласа ще бъде възнаградена. Продължавайте в същия дух. Успехи на работното място.

Близнаци – примирете се с трудностите и дайте всичко от себе си, за да се покажете в най-добрата светлина.

Рак – днес сте изпълнени с енергия и желание за комуникация. Няма да срещнете разбиране от началството, затова изпълнявайте стриктно задълженията си.

Лъв – настроение сте на купонджийска вълна и изобщо не ви се работи. Мобилизирайте се и довършете проектите си.

Дева – днес сте на ваканционна вълна и вече кроите планове къде ще прекарате отпуската си. Имате неизчерпаема енергия и жадувате за развлечения.

Везни – отегчени сте от скуката, а днес дори не ви се ходи на работа. Направете си малък подарък и се мобилизирайте.

Скорпион – взискателни сте към себе си и се стремите към върхове. Днес това няма да ви се отдаде, затова се заредете с търпение.

Стрелец – изпълнен с емоции ден ви очаква. Искате да се докажете през началството и колегите. Пълни сте с идеи и желание за работа.

Козирог – не забравяйте, че на този свят не сте сами. Потърсете помощ от приятели или колеги, за да се справите навреме с кратките срокове.

Водолей – изградили сте си своя защита от неприятелите. Вглъбявате се в себе си, когато останете разочаровани.

Риби – разкошен ден за рибите. Усмихвате се без причина и събирате завистливите погледи. Върви ви и в работата. Вечерта прекарайте навън.

социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*