Home / Хороскоп / Хороскоп за 19.07.11

Хороскоп за 19.07.11

Овен – някой се опитва да печели на ваш гръб, но търпението ви си има граници и днес ще се противопоставите. Твърде дълго търпяхте, време е за разплащане.

Телец – имате големи очаквания за днешния ден и донякъде ще останете удовлетворени. Не се опитвайте да издигате бариери между себе си и околните.

Близнаци – очертава се хубав ден за вас, но бъдете внимателни с домашните уреди. Има опасност от инциденти. Помислете за близък човек, когото пренебрегвате в последно време.

Рак – очертават се проблеми на любовното поприще. Не изпускайте този шанс, не оставяйте една любов да си отиде. Положете повече усилия и не разчитайте само на чар и красота.

Лъв – започвате уверено деня, кипите от енергия и желание за работа. Ентусиазмът ви е заразителен. Настройвате и колегите си на работна вълна, въпреки че са се отдали на ваканционни пориви.

Дева – направили сте грешка и днес ще се наложи да се изправите срещу последствията. Действате прибързано и това ви създава грижи. Обмисляйте по-задълбочено действията си.

Везни – започвате нов етап, обръщате нова страница и нямате търпение да се докажете. Ще имате тази възможност, само не правете грешки от твърде много ентусиазъм.

Скорпион – затрупани сте с отговорности, задълженията ви се увеличават, а мотивацията ви намалява. Опитайте се да балансирате нещата, за да ви остане време и за почивка.

Стрелец – близък човек ще ангажира изцяло вниманието ви днес. Ако сте на работното си място, ще трябва да се абстрахирате от личните си проблеми, за да не повлияе това на работните ви задължения.

Козирог – имате желание за разнообразие, за нещо ново, което да ви припомни, че животът е хубав. Само не правете грешки и не рискувайте с хора, които малко познавате.

Водолей – днес е препоръчително да се концентрирате върху самостоятелни изяви. Те ще са силата ви. Работата в екип няма да ви донесе удовлетворение.

Риби – вие сте изключително търпеливи, но и вашето търпение си има граници. Днес поставяте всеки на мястото му и най-после се отърсвате от проблемите, които трупате от доста време в душата си.
бутони за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*