Home / Светски / Защо Емануела няма да се омъжи за сина на богаташа Динев?

Защо Емануела няма да се омъжи за сина на богаташа Динев?

Отдавна не е тайна, че зеленооката певица Емануела, която е майка на един син, 14-годишния Христо, очаква втора рожба в началото на идната година. Най-големият син на Динев, 27-годишният Митко, падна жертва на Емануела почти веднага след развода с предишния й съпруг.

Не само заради горчивия опит на изпълнителката с мъжете и браковете (има две провалени сватби зад гърба си: с бащата на Христо и със сина на продуцента Виктор Касъмов – Денис, б.р.), пред Емануела засега не се очертава нова женитба.

Против такава категорично се е обявил главата на милионерския клан – Динко Динев. Влиятелният бизнесмен кадрувал по свое усмотрение не само бизнеса, но и във фамилията си, без да се съобразява с желанията и и чувствата на своите роднини, пише в. „Уикенд“.

Емануела Динев

Емануела е бременна

Като неин глава и за благото на всички нейни членове милионерът засега е взел категоричното решение да не допуска в роднинската си орбита избраницата на сина си.

Още в началото на връзката му със звездата на „Ара Мюзик“ Динев подходил с огромна доза съмнения към Емануела. Олигархът се усъмнил в нейната почтеност и в това доколко са реални чувствата й към първородния му наследник Димитър.

Динев имал страхове, че синът му може да е наследил неговия любовчийски ген и да тръгне по собствените му стъпки, прахосвайки с лекота финикийски знаци по нежния пол. Не е тайна, че Динко е многоженец. Над 5 млн. лева профука по предпоследната си жена – плеймейтката Мария Цветкова, която му роди син – дете №6. Първо й подари яхта за 2,4 млн. евро, която след раздялата им, разбира се, си взе, а на изпроводяк й завеща апартамент за 300 хил. лева в София.

За да покаже на наплашения си свекър, че няма амбиции да си присвоява авоарите му, Емануела отказала да заживее с Динев-младши в жилище на фамилията. Димитър предложил на певицата да напусне София и да се установи за постоянно в неговия дом в морския курорт Свети Влас. Офертата обаче била категорично отхвърлена от бъдещата майка, за да не си навлече излишни подмятания от сорта: „Още не е родила, а се настани в къщата ни!“.

След като разбрала, че главата на фамилията не иска да я приеме в семейството си, макар че тя ще дари Динев с първо внуче, Емануела предприела неочакван за свекър си ход. В момента не тя живее в имот на Диневи, а Динев живее в нейния собствен апартамент в „Бояна“, издават наблюдателни комшийки на двойката.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*