Home / Новини / Виктория Петрова стяга тежка сватба

Виктория Петрова стяга тежка сватба

Красивата новинарка вече е започнала подготовката за сватбата

Голямото събитие се очаква през октомври, твърдят запознати. Журналистката върти любов с колегата си от миналата зима, след като се разведе с първи си съпруг оператора Добромир Иванов. Слуховете относно раздялата между двамата са много. Според светските клюкари, мъжът на Петрова кръшкал, а пък тя се оглеждала за по-добри партии.

Красивата журналистка е отдала сърцето си на спортния журналист Петър Бакърджиев, който е свободен от две години. Той се разделил с дългогодишната си приятелка от Търговище по неизвестни причини.

Любовта между Виктория Петрова и Петър Бакърджиев припламнала на работното място. Спортният журналист деликатно ухажвал колежката си и й поднасял букети с цветя, изненадвал я и с други мили жестове. Целият екип станал свидетел на любовните пориви между влюбените. Флиртчетата зачестили и в крайна сметка Виктория се предала пред атаките на влюбения си колега. Сближили и се покрай домашния любимец на журналистката. Любимият й голдън ретрийвър се оказал с нов приятел, който нямал нищо против да го разхожда, докато тя се излежава в леглото.

Все още не са известни кумовете на влюбената двойка, но Петрова е заявила, че няма да са от редиците на bTV, а съвсем странични хора.

Подготовката за сватбата вече протичала с пълна пара, пише “България днес”.
социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*