Теди Александрова за „Белег на съдбата“: С душата си написах тази песен! (ВИДЕО)

Гласувай за статията

„Белег на съдбата“ се превърна в тотален хит

 

Теди Александрова още тъгува за Людмил

Певицата Теди Александрова, която още скърби за починалия си годеник Людмил, споделя, че сама е написала текста на песента „Белег на съдбата“.

„С душата си написах тази песен… Ако съм докоснала и вас с нея, това е истинско… Благодаря ви! Бог да е с всички нас!“, написа Теди в официалната си страница във Фейсбук.

В клипа, който е дело на Николай Скерлев, се преплитат архивни кадри с Людмил. Припомняме, че той почина при нелеп инцидент с ток през лятото на 2012 година.

„Това е една от най-важните песни в кариерата ми“, категорична е певицата. Факт е, че за броени часове парчето събра стотици одобрителни коментари и споделяния в социалните мрежи.

„Песента е страхотна! Съжалявам, че се случи нещо такова… И най-лошият човек не го заслужава… Бъди силна и много кураж!“; „Душице, много щастие ти желая! Всеки крие болка в себе си, в един момент се научаваш да живееш с нея“; „От два часа слушам песента и сълзи, сълзи, пак сълзи. Теди, покланям се пред теб за силата, която имаш да изпееш тази песен“; „Много хубава песен. Усеща се, че си я писала с цялото си сърце и душа. Много съжалявам за смъртта на любимия ти. Аз вярвам, че той те гледа сега отнякъде и по един или друг начин ти дава сили да вървиш напред. Знаеш ли, истинската любов никога няма край?!“, гласят малка част от коментарите във Фейсбук.

loading...

Добавете коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.