Home / Споделено / Съмнението унищожава любовта ми

Съмнението унищожава любовта ми

Влюбен съм в съпругата си Жана както в деня на сватбата ни. И макар че сме женени повече от 15 години, продължавам да й нося цветя с повод и без повод, понякога приготвям вечерята, ако се прибера от работа по-рано от нея, и помагам на децата с домашните. А тя е все същата красавица, по която някога изгубих ума си, и може би затова умирам от ужас някой да не ми я открадне.

Страховете ми подхранват и колежките, които до една са семейни. Като ги слушам как си споделят за любовниците и случайните връзки, косата ми настръхва. Така разбирам на какви лъжи е способна една жена, решила да изневери на мъжа си. Откакто научих какви номера използват да заблуждават съпрузите си, започнах по-внимателно да наблюдавам своята Жана. Видя ли я да облича нова рокля и да се заседява повече пред огледалото, веднага се питам за obichкого толкова се гласи? Дали пък не ме лъже, че изпълнява някакъв проект и затова закъснява почти всяка вечер? Ами ако си има любовник и ходи при него, а аз, балъкът, я съжалявам, че шефовете й много я товарят? Дали да не взема да я проследя, или пък изненадващо да ида във фирмата им през обедната почивка да видя с кого ходи в отсрещната пицария? А ако го направя и тя ме види, какви обяснения ще й давам после?

Напоследък все такива мисли са ми в главата и червеят на съмнението разяжда доверието ми към Жана. А на негово място се настанява една задушаваща ревност, която ме погубва. Моля ви, кажете ми как да се отърва от проклетите си страхове и да разбера дали жена ми е вярна? Ще се радвам на всеки коментар!

Стефан

Можете да споделите вашата история на info@prekrasna.bg

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*