Home / Красота / Прическа според зодията – II част

Прическа според зодията – II част

В първа част проследихме предпочитанията на огнените знаци, сега ще продължим със земните знаци

Телец, Дева, Козирог

Дамите от зодия Телец са изключително суетни и обичат да блестят с атрактивна визия. Подхождат им следните цветове – топло кестеново, лешниково или шоколадово. Предпочитат прически със средна дължина на косата. Носят се с пуснати коси и не обичат да ги тупират. Класическата линия е най-доброто, което могат да направят с косата си. Тъй като представителките на зодия Телец са красиви и женствени, те привличат погледите на мъжете, където и да се появят.

Жените от зодия Дева са родени експериментаторки, когато става въпрос за външен вид. Те са сред най-редовните посетители на фризьорските салони. Обичат да се носят с изкуствени кичури, да си присаждат коса и да се боядисват в атрактивни цветове. Скучните прически не са за тях. Девите търсят разнообразие и могат да сменят прическата си всеки месец, да не кажем – всяка седмица.

Амбициозни и пробивни, дамите Козирог дават луди пари за прическата си или да проявяват неприлично скъперничество. Изпадат в една от тези две крайности в зависимост от моментното си състояние. Дамите, които работят в офис, харесват стегнатите прически – кок, конска опашка и плитка. Обичат да използват аксесоари за коса – кърпа, лента, диадема, шапки, и крият косите си в тях.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*