Home / Светски / Ще се добере ли Пенка до титлата Мис България?

Ще се добере ли Пенка до титлата Мис България?

Младата ромка хвърли в потрес хиляди зрители

Пенка Георгиева: Аз съм най-достойната кандидатка за титлата "Мис България"!

Пенка Георгиева: Аз съм най-достойната кандидатка за титлата „Мис България“!

Пенка Маринова Георгиева – така се казва една от кандидатките за титлата Мис България тази година. Момичето е на 19 години и успя да скандализира с поведението си българското общество още с влизането си в Къщата на кандидат-миските.

„Всяко нещо си има цена, но аз струвам скъпо. Работя от 13-годишна – работила съм като хигиенистка, чистих тоалетни и получавах по 10 лева на ден. Много бързо научих, че всяко нещо си има цена. Като всяко младо момиче, и аз искам да отида на фризьор, на маникюр, да нося скъпи и хубави дрехи. Моето семейство не може да ми осигури тези неща, поради тази причина се запознах с един 58-годишен човек. В момента той ми ги осигурява и абсолютно всеки мой каприз е задоволен. Дори гащите, с които съм в момента, са от него“, призна чистосърдечно момичето в ефир.

Пенка е категорична, че не харесва надутите хора, но в същото време определя себе си като такава. Мечтае някой ден да има собствен дом. Наглата кандидат-миска смята, че тя е най-достойната претендентка за престижната титла.

Феновете на конкурса във Фейсбук веднага заляха страницата с негативни коментари. Те атакуват журито и организаторите на конкурса.

„Как можахте да вкарате тая?! Направо съм потресена!“; „Много е дразнеща! Не я харесвам!“; „Ужас! Направо нямам думи!“, пишат феновете на риалитито в социалната мрежа.

loading...

6 коментара

  1. Бойко.Ели Верчови

    Това същество е олицетворение на упадъкът и в държавата и в морала !

  2. Nikolai Nedelchev

    Упадъкът или отпадъкът не разбрах?;)

  3. Тя е просто за баланс.Не може всички да са красиви,интелигентни и морални.В природата винаги има баланс…красиво-грозно,добро-лошо,светло-тъмно и т.н.

  4. Стела Димитрова Михайлова

    Оф,боже,тази Пенка ми е толкова противна,че няма накъде :X 😀 :X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.