Home / Споделено / Омразата ни се превърна в любов

Омразата ни се превърна в любов

Здравейте! Kазвам се Пламен и искам да ви разкажа историята на моята омраза, която претърпя метаморфоза и се превърна в искрена любов.

Едва на 14 години вече имах върл враг. Казваше се Анастасия. С нея всеки ден се карахме в училище и си погаждахме номера – ту аз й слагах кабърче на стола, ту тя сменяше боите ми за часа по рисуване с лепило… В друг случай тя ми беше сменила обувките, докато бях в час по физическо и се наложи да се прибирам с дамски чехли, а всички деца от училище ми се смееха. Отмъщавах й по всички възможни начини и враждата между нас продължи с години. А всъщност никой от нас не си спомня какво е станало, за да започне всичко това.

Нещата се промениха през последната година в училище, след като един ден тя дойде при мен и пожела да си поговорим на спокойствие. Беше й омръзнало цялата олелия и всичките глупости, които правехме, а бяхме на по 18 години. Честно казано, аз се зарадвах…

След като всичко утихна, открихме, че се разбираме прекрасно и имаме много общи теми на разговор. Изведнъж забелязах колко е красива и умна, а преди нямах очи и ум да я видя. Постепенно се влюбих и й предложих да бъдем гаджета. Тя малко се изненада, но реши да опитаме.

Така се получи, че вече сме заедно 5 години. Завършихме „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет във Варна и сме напът официално да се оженим.

Уважаеми читатели, можете да ни изпратите своята тъжна, весела или поучителна история. Ние ще я публикуваме в сайта Prekrasna.bg.

Пишете ни на e-mail info@prekrasna.bg
социални мрежи

loading...

6 коментара

  1. hubava istoriq.:)

  2. Ха, сладурчета! Късмет и да почерпите малко от тортата! 🙂

  3. bravo mn hubava iztoriq 🙂

  4. Eiiiiii simpatqgi, mnogo qko 😀

  5. BRAVO, PLAMENE, POZDRAVLENIA! BADETE SCHTASTLIVI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.