Home / Споделено / Не знам дали предпочитам да съм самотна или нещастна

Не знам дали предпочитам да съм самотна или нещастна

самотна Така бях свикнала с несполуките в моя живот, че започнах да си задавам въпроса дали ще страдам от липсата им. Не съм нещо кой знае какво. Имам обикновена външност и още по-обикновена работа. И семейството ми е обикновено. На 31 години съм, но все още не съм омъжена. Засега нямам приятел. Не търся, чакам той да ме намери. Колкото пъти съм предизвиквала Съдбата да се запозная с някой, да бъда с него и след известно време да го попитам дали са му сериозни намеренията, или просто така ще я караме за отбиване на номера и компания, толкова пъти този някой си е бил камшика по един или друг начин.

Не знам, може и да съм старомодна, но ми омръзна да се подиграват с мен. Омръзна ми да блъскам сама на разни заключени врати и да гадая какво има зад тях. Затова реших да се допитам до вашата астроложка Серафима дали някога изобщо ще имам свое семейство, дали ще престана да се чувствам по този начин…

Честно да ви кажа, много съм изненадана. Успях да се свържа с нея по телефона и да поговорим. Хороскопът, който ми направи, малко ме поуспокои. Сега не знам какво да кажа, защото силно се надявам всичко хубаво да се случи. Серафима е невероятна жена! Толкова нормално се случи всичко, че аз имах чувството, че разговарям с някой, когото познавам цял живот. Ще чакам с нетърпение хороскопите й, които публикувате тук, и мине ли време, пак ще се свържа с нея.

Не искам повече да се чувствам по този начин, въпреки че така съм свикнала, че сигурно ще ми липсва след време. Искам най-накрая и аз да разбера как точно се чувства човек, който е обичан.

Мая

Разкажете историята си и може да получите съвет от нашите читатели! Изпратете ни e-mail на info@prekrasna.bg

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*