Най-обожаваният шеф в света разкрива тайната на своето забогатяване!

Най-обожаваният шеф в света разкрива тайната на своето забогатяване!
4.95 (99.09%) 22 votes

Джулиан Ричър е шеф-мечта

Той е най-обожаваният шеф в света! Служителите му го обичат, работят с удоволствие за него, а личното му богатство постоянно расте. Той е Джулиан Ричър – собственик на веригата магазини за звукова техника Richer Sounds. 54-годишният бос, който е основал компанията си преди 35 години, казва, че има специален подход към хората, които работят за него. Нарича този подход „Методът на Ричър“.

Защо всички го обичат толкова много?

Джулиан отдавна е разбрал, че за да работят хората качествено, трябва да живеят качествено. Той дава на своите служители безплатен достъп до хотели във Великобритания и по света, без значение как са се справили

Джулиан Ричър е щастливец
Джулиан Ричър е щастливец

през изминалата година. Организира специални пътувания с частния си самолет за хората, предложили най-хубавите идеи. Освен това дава на служителите си пари на ръка, ако са прекалено изтощени от работата и искат да релаксират в някое заведение. Предоставя „Бентли“-то си за цял месец на онези, които са реализирали най-добри продажби. Накратко казано – бизнесменът се старае всячески да мотивира всички.

„Щастливите служители предоставят най-доброто обслужване на клиентите! Така продажбите се засилват, а оплакванията намаляват. Освен това хората идват на работа с удоволствие, не крадат и се чувстват добре“, разсъждава той.

Методът на Джулиан явно върши работа, тъй като резултатите са отлични! Годишно магазините му реализират продажби за близо 145 милиона паунда с близо 7 милиона чиста печалба. Самият той до момента е натрупал лично богатство от 115 милиона паунда.

Богаташът е щедър не само към служителите си. Той е силно вярващ християнин и преди време е основал благотворителните фондации Acts 435 и ASB Help. Чрез тях Джилиан помага на хиляди хора по света.

Мотото на бизнесмена е „Давайте и ще ви се даде!“.

loading...

10 thoughts on “Най-обожаваният шеф в света разкрива тайната на своето забогатяване!

Добавете коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.