Лили Иванова направила черна магия на Слави

Гласувай за статията

Примата на българската музика направила черна магия на Слави Трифонов, твърди в. “Контра”. Ходжа Айдемир свидетелствал за безумните намерения на Лили Иванова да навреди на водещия. Ходжата твърди още, че певицата го посетила през 2003 г. и поискала от него да направи магия на Слави, с която да му навреди във всички аспекти от живота му. Той отказал, защото симпатизирал на Слави и дори изгорил парите, които му дала Лили на тръгване. Месеци след това Ходжата научил, че Лили все пак е направила магия при негов “колега” от съседното село. За целта певицата се изръсила с 2 бона. Поръчани били различни ритуали, които да влошат здравето на тв звездата.

Ходжата продължава да твърди, че всички здравословни проблеми на Слави били дело на магиите, поръчани от “лошата жена”. Най-популярният водещ в националния ефир наистина се срина здравословно през 2006 г. и от тогава насам страда от тежка болест. Твърденията на Ходжата звучат невероятно и ни е трудно да повярваме, че Лили е способна на такова нещо. Вероятно той просто си търси евтина реклама или урежда стари сметки. Другият вариант би означал грандиозен скандал, от който значително ще пострада реномето на примата на българската музика. Въпросният ходжа, който е направил магиите срещу Слави, не е потвърдил нелепите слухове и вероятно няма и да го направи. Тайнственото заболяване на водещия се тиражира с различни версии – кои от кои по-абсурдни.

бутон за сайт

loading...

5 thoughts on “Лили Иванова направила черна магия на Слави

 1. Надя Дочева · Edit

  Поредната простотия и пълно безумие. Не мога да повярвам, че има толкова тъп народ, който да пише, чете и вярва на такива долни и обидни свободни съчинения.

  Reply
  1. Виктория Трифонова · Edit

   включително и Вие Дочева, щом сте го чела, а Вие от къде знаете че са „долни“, „обидни“, „свободни съчинения“ ?

   Reply
 2. Надя Дочева · Edit

  Видях препратка към страницата ви във фейсбук и да знаете, че махнах „Харесва ми“ от нея. Разбира се, че са долни, обидни и свободни съчинения, аз и вие знаем това!!

  Reply
 3. Вие си решавате! Не знам само защо се обръщате с тези думи към Виктория Трифонова, която няма нищо общо със страницата във ФБ и с този сайт. Хубав ден. 🙂

  Reply
 4. Георги Александров · Edit

  По скоро Славчо е правил магия , но тя се е върнала като бумеранг към него.

  Reply

Добавете коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.