Home / Светски / Колко пари изкарва Николета Лозанова?

Колко пари изкарва Николета Лозанова?

Обвързването на Николета Лозанова с Валери Божинов я направи най-скъпата родна знаменитост

Да се покаже с булчинска рокля в лъскаво БГ списание плейметката взе 20 000 лв. – в пъти повече от която и да е друга родна знаменитост, позирала при подобни обстоятелства.

Тарифите, които известните българи получават, за да ги покажат на кориците на списанията, обикновено се пазят в строга тайна. Дали са толкова нищожни, че ги е срам да ги обявят, или има друга причина за липсата на информация, може само да гадаем. Факт е обаче, че по лустросаните нашенски списания можеш да видиш известни булки в бели рокли или с пеленаче в скута, но никой не казва срещу каква цифра са се съгласили камерите да влязат в личния им живот, пише в. „Телеграф“.

За разлика от звездите в чужбина, които продават снимките от важни събития срещу най-малко шестцифрени суми, обявяват го тържествено и после обикновено ги даряват за благотворителност. Анджелина Джоли получи общо 5 млн. Долара за фотографиите, на които позира в бяла рокля, изпъстрена с рисунките на децата й, а после ги дари за благотворителност.

И докато Ни Ло се смята за родната Джей Ло, но с по-фино дупе, другите родни звезди се задоволяват с далеч по-

Николета Лозанова

Николета Лозанова

мизерни хонорари от порядъка на от 2 000 до 5 000 лв. Футболната съпруга очевидно си знае цената и не иска да пада по-долу. Неслучайно преди време тя уточни, че струва доста и не всеки може да си го позволи! Лозанова се снима бременна и за корицата на друго списание – LoveStyle. Цялата фотосесия с плеймейтка в Португалия и пътуванията на екипа – гримьор, фризьор, стилист и фотограф, излиза близо 10 000 лева, разказа главният редактор на изданието Антон Стефанов. За тях се снимат още Весела Тотева и Елин Топузаков, близнаците на Лео, Мика Стоичкова и Иво Аръков, Деян Донков и Радина Кърджилова, запечатана за корица е и сватбата на Антония Петрова и Александър Бередин в Лас Вегас. Ни Ло не си губи никак времето – освен кориците на списанията, прави и рекламни фотосесии. Напоследък обаче кризата е ударила дори и нея, защото кандисва и срещу 7000 лв., ако се вярва на приказките в бранша. Горе-долу толкова е струвал луксът Лозанова да стане лице на една от водещите козметични марки. Според спецове от модния бранш, които са работили с Лозанова, тя се държи като гранддама и има куп претенции. Държи на всички снимки да присъства личната й гримьорка Джулия Ангелова, настоява винаги да е в лукс обстановка и обслужвана като същинска ВИП личност.

Николета не си поплюва и с щерка си, която вече гласи за нова модна икона, и двете правят заедно сесии. Цифрите, срещу които склонява да покаже малкото момиченце, обаче не са ясни.

Последната засега плеймейтка на годината – Елена Кучкова, призна във „ВИП Брадър“, където сега участва: „За 250 лева не ставам от леглото, аз за 250-300 лева от нас до фризьорския салон няма да отида“. Другите им колежки моделки обаче се задоволяват с доста по-скромни хонорари. Много от тях са навити да позират за фотосесии и срещу 100-200 лв. За популярните лица от шоубизнеса пък се говори, че получават от 2000 до 5000 в зависимост от славата и претенциите им. Заради кризата обаче много от тях са съгласни да покажат пред цяла България бебета и сватби дори и само в името на славата.

Николета със семейството си

Николета със семейството си

Предишната жена на Божинов (макар и не по документи) – певицата Алисия, снима новородения си син Валери-младши в списание благотворително. Тя го показа в Story и дари сумата за добри дела така, както правят звездите на Запад. Двамата с футболиста помогнаха на две двойки да имат свои деца, като финансираха техните инвитро процедури. Според шефката на списанието Галина Чолакова-Попова изданието е първото в България, което въвежда практиката на ексклузивитет за снимки от сватбите на звездите или на техните бебета.

„Сумите, които са заплащани по тези проекти, са конфиденциални и няма как да бъдат коментирани и от двете страни. Да не говорим, че са несъизмерими с холивудските, каквито и градски легенди да бродят по темата“, категорична е тя.

От другото лъскаво издание LoveStyle пък заявиха, че нямат практика да плащат на звездите за фотосесии. Главният редактор на „Hello България“ Станислав Дочев също не пожела да коментира тарифите, които звездите получават, за да изгреят на корици.

„Нищо даром не сме получили“, заяви с желание за тайнственост той.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*