Home / Хороскоп / Хороскоп за 24 октомври 2011

Хороскоп за 24 октомври 2011

Овен – започвате успешно новата работна седмица, макар и не толкова отпочинали, колкото ви се иска.

Телец – днес ще бъдете заети най-вече с рутинни дейности, но това не бива да ви депресира. В рутината ще намерите спокойствие.

Близнаци – леко изнервени започвате деня, но това ще се промени още около обедните часов, когато неочаквана вест ще ви зарадва.

Рак – цял ден ще се опитвате да организирате нещата си, но това ще ви се изплъзва. Понякога не всичко зависи от вас.

Лъв – днес ще си дадете сметка за много приятелства и нови познати, за които сте се заблудили. Истината няма да ви хареса.

Дева – запазете нервите си за истински важните неща. Твърде припрени сте и правите грешки, които ви носят заслужена критика на работното място.

Везни – най-после сте се отърсили от една тежка раздяла, която ви накара да си дадете сметка за много неща. В любовта някои грешки не се прощават.

Скорпион – не ви е ден за работа – губите концентрацията си и се разсейвате с дреболии.

Стрелец – започвате силно деня, но след няколко часа ще почувствате необяснима умора. Помислете за някоя хранителна добавка и увеличете плодове и зеленчуците в ежедневното си меню.

Козирог – предстои ви важно пътуване, което ви притеснява. Запазете спокойствие и обмислете всяка една подробност, за да няма изненади.

Водолей – не давайте ухо на клюките и спрете да се интересувате какво говорят зад гърба ви.

Риби – успешен ден се очертава за вас, въпреки че проблеми няма да липсват. Запазете усмивката и доброто си настроение до края на
социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*