Home / Хороскоп / Хороскоп на свекървата: Да разгадаем правилно майката на нашия възлюбен

Хороскоп на свекървата: Да разгадаем правилно майката на нашия възлюбен

Известна е крилатата фраза, че човек трябва да се жени за сираче

свекърва

Но защо да мечтаем за невъзможни неща, все пак сирачетата няма да стигнат за всички. Затова мъжете се измъчват с тъщи, а жените – със свекърви. Уви, рядко някоя снаха може да се похвали с добри отношения със своята „втора майка“ – по-често общуването с нея се превръща в изтезание. Но толкова ли е черен дяволът?

Може би, ака положите минимални усилия, ще успете да се издигнете в очите на вашата свекърва като човек, който се грижи и обича „нейното малко момче“ почти като нея самата. Какво е необходимо за целта?

СВЕКЪРВИ ОТ СТИХИЯТА НА ОГЪНЯ (Овен, Лъв, Стрелец)

За да се харесате на такава жена, се постарайте да не зацикляте върху дреболии и да правите всичко максимално бързо. Тя рядко предявява претенции към прецизността на изпълнението, но не обича да чака; за нея срокът на всичко е бил още вчера. Нека преди идването й в дома ви винаги да има скрити за всеки случай различни полуфабрикати (тесто за пица, замразени зеленчуци), за да можете за минутки да приготвите прилична вечеря. И разбира се, главното е нейното „момче“. Запомнете: тези жени смятат сина си за главното постижение на живота си и отъждествяват неговия със своя собствен успех. Когато разговаряте със свекърва си, спомнете си всичко хубаво, което е направило нейното синче и ваш скъпоценен съпруг, и обезателно го похвалете. И впоследствие, когато имате нужда той да изпълни някое ваше поръчение, смело можете да призовете „маминка“ на помощ, за да ви подкрепи, защото неговата победа ще бъде още един коз в архива на личните постижения на вашата свекърва. А ако отбележите колко нейният внук – вашият син, прилича на нея и какви прекрасни черти е наследил от баба си, тя ще ви стане най-близка приятелка до края на дните си.

СВЕКЪРВИ ОТ СТИХИЯТА НА ЗЕМЯТА (Телец, Дева, Козирог)

Представителките на тези знаци не търпят суета. Никога не бива да прибързвате… В тяхно присъствие трябва да вършите всичко с чувство, планомерно. Освен това те обичат, когато масата е сервирана красиво. И това обаче не е най-важното. Главното е, че те обожават да дават съвети по повод и без повод. Разбира се, такова поведение дразни. Впрочем има една отлична противоотрова: питайте самите вие за съвет, особено когато действително не знаете как да постъпите: един вид свекървата е мъдър и патил човек, няма да ви посъветва нещо лошо. Помолете я да сподели любимите си кулинарни рецепти, особено тези, които се харесват на сина й, и се постарайте той обезателно да похвали вашите ястия в нейно присъствие. Ако искате да й направите добро впечатление, помолете я да разкаже за своите предци. А най-добрият подарък за нея ще бъде нарисуваното генеалогично дърво на вашето семейство.зодии

СВЕКЪРВИ ОТ СТИХИЯТА НА ВЪЗДУХА (Близнаци, Везни, Водолей)

Тези жени може без преувеличение да бъдат наречени най-големите интелектуалки в хороскопа. Те са увлечени от духовния живот и рядко придават голямо значение на битовите проблеми. Вашата задача е да се опитате да блеснете пред нея с ум, само че, разбира се, не така, че тя да изглежда кръгла идиотка във ваше присъствие. В противен случай ще си създадете враг за цял живот. Говорете с нея за духовни неща, за нови книги, за филми. Можете понякога да й пригласяте на чаша чай, особено ако дойдат още няколко ваши приятелки. Пред тях е най-добре да подчертаете, че отношенията помежду ви са като между приятелки-връстнички, а не между снаха и свекърва. И още един важен нюанс: нито пред познати, нито на четири очи не говорете за възрастта й. Обезателно се съветвайте в кое училище или кръжок да запишете внуците й, къде да почивате през отпуската, кой филм или коя театрална постановка да не пропуснете под никакъв предлог. А за да покорите окончателно сърцето й, понякога я канете да ходите заедно на изложба или на опера.

СВЕКЪРВИ ОТ СТИХИЯТА НА ВОДАТА (Рак, Скорпион, Риби)

Това са истински жени-майки в най-високия смисъл на тази дума, пише вестник „Феномен“. Дори ако самите вие сте успели в кариерата си и не си представяте живота без ежедневното отиване в офиса, никога не разказвайте за това на свекърва си. Няма да получите одобрение, затова е по-добре да кажете, че вашият труд е задължителна необходимост. За нея главното дело в живота на жената са домът и семейството и когато тя ви посещава, вашата задача е да покажете, че споделяте тази нейна позиция. Представете си, че сте „пчеличката Мая“ и се трудете за благото на семейството, без да подгъвате крак, при това именно в нейно присъствие. Перете и гладете ризите на съпруга, приготвяйте обяд минимум от три блюда и мийте пода със специални дезинфекциращи добавки. А ако в това време се е върнал от работа любимият й син, спешно влезте в ролята на „робинята Изаура“, развържете му обувките и му донесете чехлите. Ако ви е по-лесно да подадете молба за развод, отколкото да извършите този подвиг, просто посъчувствайте на „изнурителния и непосилен труд“ на вашия съпруг. Преимуществата на такова поведение са цели две: свекърва ви не само ще ви хвали и обича – тя ще започне и да ви помага във всичко.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*