Home / Светски / Езел и Шехерезада ще блеснат в нов сериал

Езел и Шехерезада ще блеснат в нов сериал

Кенан Имирзалъоглу е готов за нови подвизи

 

Кенан Имирзалъоглу излиза от кожата на героя си Езел

Двама от най-успешните турски актьори Кенан Имирзалъоглу от сериала „Езел“ и Бергюзар Корел, която се превъплъти в ролята на Шехерезада в „1001 нощ“, ще блеснат в нова сапунка. За ролята си дамата ще получава по 35 хиляди лири на епизод. Няма информация за хонорара на Кенан, но се предполага, че сумата е сериозна.

Все още не е съобщено името на поредицата. Въпреки това зрителите чакат с нетърпение да видят любимците си в новата сапунка.

През последните месеци Корел се отдаде на майчинство и за кратко се отдалечи от камерите. Имирзалъоглу обаче няма умора – снимките на игралния филм с негово участие „Дълга история“ приключиха едва преди няколко седмици. Сега той е готов за нови подвизи. Освен в новия сериал,

Бергюзар Корел известно време беше в майчинство

актьорът участва и в „Джевдет бей и неговите синове“ – първата телевизионна поредица по роман на обичания нобелист Орхан Памук.

Любопитен факт е, че като повечето турски звезди, Кенан е тръгнал от модния подиум. Преди да стане актьор, той се изявявал като манекен. Имирзалъоглу е първият турчин, получил титлата „Бест модел уърлд“. Към върха го тласка големият успех на сериала „Езел“ и двете награди за актьорско майсторство, които красавецът получи за ролята си в сапунката.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.