Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 2 март

Дневният хороскоп на Серафима за 2 март

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес ви водят емоциите, Овни. Чувствате се вдъхновени и обичани. Насочете мислите си към идеи, които биха могли да подобрят финансовото ви състояние. Имате желание да покорите нови, още по-високи върхове – направете го с увереност. Не се бойте от неприятни изненади!

ЩЕ ТЕ НАМЕРИ ЛИ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ ТАЗИ ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА!

Телец

Умората ви кара да избухвате за щяло и нещяло, Телци. Трудно контролирате емоциите си и това допълнително нажежава обстановката. Дайте си време за почивка и възстановяване на силите. Изчистете мислите и поведението си. Стремете се към душевна хармония и спокойствие.

Близнаци

Нека днес приоритетите да ви водят, Близнаци. Натоварени сте с достатъчно задачи – не се загърбвайте с още. Не давайте обещания, които не знаете как да изпълните. Отделете повече време за дома и семейството. С половинката направете нещо романтично.

КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ВРЪЗКАТА ТИ И ИМА ЛИ ШАНС ДА ОСТАНЕТЕ ЗАЕДНО? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Рак

Днес стойте далеч от напрегнати ситуации и нервни хора. Нуждаете се от спокойствие и ако вие не си го подарите, едва ли някой ще се сети да го направи за вас. Не се впускайте в конфликти, за предпочитане са градивните разговори. В любовта бъдете по-категорични в желанията си за промяна.

Лъв

Вие обожавате лукса и затова се стремите да имате всичко онова, което харесвате, дори това да означава, че трябва да работите двойно повече в сравнение с останалите хора. Правете го, но все пак не допускайте перманентната преумора, която е в основата на редица заболявания. Балансирайте работата с удоволствията.

Дева

Умеете да вдъхновявате хората и да бъдете лидер на голяма група. Това е талант! Би било добре днес да обсъдите внимателно с хората, с които работите, финансовата част на нещата. Не се страхувайте от евентуални промени или спорове. Приятни мигове с половинката.

Везни

Планетите ви обещават хармонична и позитивна събота, Везни. Научавате важни уроци за собственото си поведение и поглеждате на себе си от малко по-различен ъгъл. Не бъдете крайно емоционални. Не приемайте за чиста истина всичко, което ви се казва.

Скорпион

Съдбата ще ви помогне да направите необходимите промени в бизнеса и да тръгнете по нов път. Не мислете само за работа и в днешния почивен ден – разтоварете се с приятно занимание или любими хора. Имате нежността и любовта на половинката си.

Стрелец

Интуицията е онази сила, която често ви помага да поемете по правилния път към щастието. Днес се вслушайте в нея. Голяма част от вас мислят върху нов работен проект, но се чудят дали впоследствие ще бъдат удовлетворени финансово. Ако не рискувате, няма как да разберете. Нужно ли е да сте толкова ревниви в любовта?

Козирог

Денят е положително зареден за вас, Козирози. Приятни изненади не липсват, както и мечти за пътувания и кардинални промени. Бъдете по-целеустремени и направете нужните корекции там, където е нужно.

Водолей

След като приключите с неотложните ангажименти за деня, Водолеи, обърнете внимание на най-близките си приятели. Някои от тях имат нужда от съвет и подкрепа. Известни съмнения ви мъчат в любовта – поговорете открито с половинката.

Риби

Голяма част от вас вече са прегърнали пролетното настроение, Риби. Изпитвате нужда да промените нещо или да се впуснете в ново начинание. Възможни са кратки пътувания. Имате всичко, за да бъдете щастливи.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*