Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 16 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 16 февруари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Очаква ви спокоен и усмихнат ден, Овни. Ако имате работни ангажименти, хубаво е да приключите с тях в ранните часове на деня, а след това да се отдадете на заслужена почивка. Трябва да заредите батериите за следващата работна седмица. Приятни и романтични мигове с половинката.

Телец

Днес трудности няма да липсват, но с помощта на ваши близки и приятели ще се справите с всичко. Не позволявайте на проблемите да помрачат настроението ви. Направете си по-дългосрочни планове. В любовта се радвате на спокойствие и нежност.

Близнаци

Денят не е подходящ за пътувания, Близнаци. Ще направите опит да приключите с всички поети ангажименти, но са възможни грешки заради бързане и невнимание. Бъдете по-съсредоточени. В живота ви няма място за песимизъм и тъга.

Рак

Радвате се на спокойствие и идеи за нови печеливши проекти, Раци. Нуждаете се от нов график, за да приключите с всичко онова, което сте отлагали през последните седмици по една или друга причина. Имате нужда от повече движение.

Лъв

Не се доверявайте сляпо на всеки, който ви говори мили приказки, Лъвове. Бъдете особено внимателни, ако става въпрос за финанси. Малка грешка може да ви създаде големи проблеми. На работното място завършете всичко започнато. Бъдете по-разбрани в любовта.

ИМАШ ПРОБЛЕМИ В ЛЮБОВТА? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА!

Дева

Изпитвате нужда да завържете нови контакти с хора, с които имате еднакви интереси. Това може да се осъществи лесно чрез близки и добри познати. Понякога имате навика да се затваряте в себе си – стремете се да не го правите. Днес не спорете!

Везни

Ваши роднини ще развалят настроението ви още в началото на деня. Не сте длъжни да се съобразявате с исканията им – заявете им го категорично и не се нервирайте. На работното място ще се справите повече от чудесно. Отделете време на партньора си – има нужда от вас.

ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕНИШ РАБОТАТА СИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Скорпион

Макар денят да е почивен, на вас ви е напрегнато заради професионални трудности. Възможности за добри печалби, не ги пропилявайте. Не се преуморявайте и бъдете по-внимателни с хората, които познавате отскоро.

Стрелец

Никак не ви се работи, Стрелци. Въпреки това обаче се налага да приключите със спешните задачи и да присъствате на няколко срещи. Днес не разчитайте на късмета си. Вечерта прекарайте с любимите си хора.

Козирог

Искате да промените някои неща както в личния, така и в професионалния си живот. Днес имате възможност да направите първата крачка. Не спорете с колегите си, а спокойно им обяснете какво точно искате. Малки проблеми в любовта.

Водолей

Днес изпитвате големи трудности на работното място, Водолеи, тъй като не можете да се съсредоточите. Причината се крие зад факта, че сте преуморени. Не надценявайте силите си и си подарете поне няколко часа почивка.

Риби

Днес ви води интуицията, Риби. Говорете открито за проблемите, които ви мъчат, и заедно с близки потърсете начин да ги разрешите. Възможни са финансови загуби. В любовта всичко върви така, както вие искате. Не бъдете излишно ревниви.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*