Home / Новини / Джена се натисна на Ван Дам, но той я отряза

Джена се натисна на Ван Дам, но той я отряза

Певицата попрекали с хвалебствията към холивудския актьор

сн.: slusham.com

Изпълнителките от лекия жанр решиха се пробват на Жан-Клод и Силвестър Сталоун, но нито една не успя да си издейства място в леглото им.

Джена не остана по-назад от Емануела и се натисна на холивудския актьор в нашумялото заведение “Син Сити”, което се превърна в любимо за звездите от “Непобедимите 2”.

Наконтена с любимата си разголена рокля, под която Джена умишлено не си бе сложила сутиен, тя омая актьора, но само за няколко минути. В началото на участието си той се залепи за нея и брюнетката не изглеждаше да е нещастна от този факт.

Любимката на Митко Димитров даде всичко от себе си, за да направи впечатление на мегазвездата. Златотърсачки обаче развалиха купона на двойката, като се намърдаха между тях. Нахаканите девойки направиха всичко възможно, за да се докоснат до бицепсите на Ван Дам. Като истински кавалер той дори ги покани на танц и заварката с Джена се отложи, пише в. “Уикенд”.

Изпълнителката на “Стойки не чупи” не се отказа толкова лесно от намеренията си и го хвана за ръката, докато той се кършеше с мадамите.

“Държи и не пуска! Той танцува с друга, а тя го дърпа. Явно бе, че искаше внимание само за нея” – коментирали фенки на холивудския актьор, изявяващ се в продължението на хитовата продукция “Непобедимите”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*