Home / Светски / Честито на Лора Крумова! Водещата осъществи мечтата си!

Честито на Лора Крумова! Водещата осъществи мечтата си!

Лора Крумова и половинката й Сотир се радват на китен селски „оазис“. Създали го сами, за да има къде да почиват с малкия Явор. Имотът на семейството се намира близо до Правец и е на цели 100 години.

Близостта на къщата до столицата бил един от плюсовете му, когато преди време Лора и Сотир оглеждали имоти с идеята да си закупят един и да го превърнат във вила. Щом видели този до Правец, моментално се влюбили в него. Къщата била доста стара и се нуждаела от основен ремонт, но пък чарът й бил именно във възрастта й, пише в. „Уикенд“.

Освен архитектурата, която решили да запазят при строителните дейности, Лора и Сотир харесали и местоположението на имота. Той бил на тихо и спокойно място, заобиколен не от прашни пътища, а от живописна природа. Семейството купило къщата въпреки възраженията на родителите на Лора. Не е ясно какви точно са били. По всяка вероятност са били против заради голямата инвестиция, която известната им наследница и мъжът й трябвало да направят, за да превърнат рушащата се къща в китна вила.

Лора Крумова нов имот

Лора Крумова си купи стара къща

Днес 100-годишният имот на Лора и Сотир е сред най-красивите в околността. Те отскачат рядко до вилата си, предимно през уикендите. Напоследък нямат много време да почиват в новата си вила и заради новото предаване „Комбина“, което Крумова стартира с колежката и приятелката си Галя Щърбева. Затова пък родителите на водещата често почиват на спокойствие в уютната къща край Правец.

Откакто се върна на екран, Лора е почти изцяло погълната от работа. И все пак било по-различно. Водещата пак се раздавала, както преди, но кариерата й вече не е на първо място в живота й. Това се променило, след като станала майка. Преди да роди сина си, журналистката не си давала сметка, че да имаш дете е най-важното нещо в живота. Откакто със Сотир станали родители, водещата се убедила, че появата на дете в семейството винаги пренарежда приоритетите. За нея, а и за мъжа й, малкият Явор е най-важен, а всичко останало е на заден план.

Освен за родителите си, малкият Явор е голяма радост и за баба си и дядо си. Майката и бащата на тв звездата са истински щастливи, че и дъщеря им ги дарила с внуче. Те вече имат две от сина си, но рядко ги виждат. Братът на Лора, който е с 5 години по-голям от нея, живее с двамата си синове и съпругата си в Катар вече повече от 13 години. Там работи като рехабилитатор към олимпийския комитет. Затова рядко имал възможност да се връща в България. Идвал със семейството си веднъж годишно, което винаги било истински празник за сестра му Лора и родителите им.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*