Home / Новини / “Фермер търси жена” се превърна във “Фермер търси мъж”

“Фермер търси жена” се превърна във “Фермер търси мъж”

Мъже напирали да станат фермерски съпруги

Десетина мъже са кандидатствали за фермерски съпруги, пишат от БЛИЦ. Ентусиастите били запленени от фермерите и искали да се запознаят на живо с тях. Въпреки силното им желание, мераците им били попарени от продуцентите на шоуто. Регламентът не позволявал да кандидатстват мъже. Оскърбените нежни души заявили, че това е чиста проба дискриминация. Мачовците на НОВА ТВ са успели да разчувстват не само представителките на нежния пол, коментират от шоуто. По форумите в интернет вече се водят разпалени дискусии за фермерите, търсещи си нежни половинки. Дамите ентусиазирано коментират кандидатите, както и техните истории. Ивелин успя да разчувства най-много жени. За него са получени и най-много имейли. Искрената му история се хареса на болшинството, въпреки че фермата му била най-малката. Това не повлияло на всеобщите симпатии към кандидата.

Алекс Сърчаджиева посетила баячка да й лее куршум, защото по време на разходките си по селата заради шоуто, тя почти настъпила гнездо на пепелянки. Толкова се стреснала, че била готова да напусне шоуто. Симпатичните фермери обаче я научили как да гони пепелянките.

Сашка посетила баячка, защото се страхувала да не й спре кърмата от уплахата. Нищо такова не се случило и тя продължава да кърми своето бебе.
бутон за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*